“Ντρίμπλα στον εκφοβισμό”, από το ΚΜΟΠ

Στο παρκέ για να κάνουν “ντρίμπλα στον εκφοβισμό” θα αγωνιστούν η ομαδα Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας και η Πρωταθλήτρια ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης.

Anti_Bulling_ΚΜΟΠ_μπασκετ

Το Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού (ΚΜΟΠ), η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής
Μακεδονίας και η Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης (ΜΕΘ), αρωγοί στο φιλικό αγώνα καλαθοσφαίρισης «Κάνουμε ντρίμπλα στον Εκφοβισμό» μεταξύ των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας και της Πρωταθλήτριας ομάδας της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις Δευτέρα 27 Νοεμβρίου και ώρα 21.30 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, στο πλαίσιο του προγράμματος Live Without Bullying του ΚΜΟΠ.

Πρόκειται για μια ακόμα προσπάθεια, για την πρόληψη και αντιμετώπιση του σχολικού και διαδικτυακού εκφοβισμού και κάθε μορφής βίας, με στόχο την ενημέρωση των μαθητών Ά βάθμιας και Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης, που υλοποιείται από το ΚΜΟΠ.

Anti_bulling_ΚΜΟΠ_μπασκετ

Σε συνέντευξη τύπου (20/11-11.00) στη Θεσσαλονίκη, η Βούλα Πατουλίδου, Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, ο Παναγιώτης Ανανιάδης, Περιφερειακός Διευθυντής Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, ο Χρήστος Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας, και ο Ιωάννης Τουβετζίδης, Αρχηγός Ομάδας Καλαθοσφαιρισης ΔΑΕΘ, υπο τη διεύθυνση της  Μαρίας Σαμολαδά, Εκπροσώπου Τύπου ΚΜΟΠ, θα παραθέσουν σχετική ενημέρωση για τη διοργάνωση .