Νίκος Τόσκας: “Για πρώτη φορά, σύμφωνα με τους κρινόμενους, δεν έχουν δοθεί κατευθύνσεις κομματικές, μόνο για αντικειμενικότητα και αμεροληψία”.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας ως απάντηση στη Νέα Δημοκρατία για τις κρίσεις στα Σώματα Ασφαλείας, εξέδωσε ανακοίνωση..

image

«Η ΝΔ ανέσυρε μπαγιάτικα επιχειρήματα προκειμένου να εξηγήσει νέες καταστάσεις. Πριν καν ολοκληρωθούν οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ, κατηγορεί για αναξιοκρατία και αδιαφάνεια. Οι επαΐοντες της αναξιοκρατίας και αδιαφάνειας, αυτοί που δεν έφτιαξαν τόσα χρόνια κανόνες, παραδίδουν μαθήματα περί …αντικειμενικότητας.
Για πρώτη φορά, σύμφωνα με όλους τους κρινόμενους αστυνομικούς, δεν έχουν δοθεί κατευθύνσεις κομματικές. Οι μόνες κατευθύνσεις που έχουν δοθεί, αφορούν την ουσιαστική αντικειμενικότητα και αμεροληψία. Και αυτό, γιατί έτσι εξυπηρετείται το κοινωνικό καλό, όχι μόνο της Αστυνομίας, αλλά και του συνόλου των πολιτών.
Είναι φυσικό οι αρχιμάγειροι των παρεμβάσεων να μη μπορούν να κατανοήσουν τις καινούριες συνθήκες. Εμείς απλώς τους στερήσαμε την πελατεία!».

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport