Νικος Μαζιωτης, με "συνδικαλιστική δράση", καταγγέλλει"φίμωση" και δηλώνει "παρουσία".

Σχεδον ενα 24ωρο απο το “παρόν” της Πολας Ρουπα, ο καταδικος τρομοκρατης Νίκος Μαζιώτης, δηλώνει την παρουσία του, με κείμενο του στο διαδίκτυο. “Καταγγελει τη φίμωση του” στην επαφή του με τους “ομοϊδεατες” του, ενώ παραθέτει τη “συνδικαλιστική” του δράση.. μέσα στις φυλακές Διαβατών.

Στο κείμενο του ο καταδικος έγκλειστος τρομοκράτης, Νίκος Μαζιώτης,καλεί σε σύμπραξη και “ένοπλο αγωνα” τις ομάδες του “χωρου”  με αναφοραστα φωτοτυπημένα αντίγραφα κειμένου (17/10) της επικηρυγμένης καταδίκης συντρόφου του Πόλας Ρούπα «όσες σφαίρες κι αν μας ρίξουν, δε θα μας λυγίσουν». Ο καταδικος τρομοκρατης Νίκος Μαζιώτης, “καταγγέλλει φίμωση” του, στοχοποιεί Σωφρονιστικούς υπαλλήλους- το Διευθυντή και τον αρχιφύλακα των φυλακών Διαβατών- αναφέρεται ονομαστικά στον Αδωνι Γεωργιάδη, τους οποίους εγκαλεί ότι του “στέρησαν τη δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας”, ενώ ορίζει “σαφείς κατευθύνσεις, προς τους ομοϊδεατες του”, επισημαίνουν αναλυτές της ΕΛΑΣ.
Το κείμενο δημοσιεύτηκε στον διαδικτυακό ιστότοπο ελεύθερης διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου (19/19-18.24) Indymedia, στις κατηγορίες “Πολιτικοί Κρατούμενοι” κι “Επαναστατικος Αγώνας”, με αφορμή την εκδήλωση στην οποία “δήλωσε την παρουσία της” με 13σέλιδο κείμενο- επιστολή, και η Πόλα Ρούπα, στο ΕΜΠ (17/10) με θέμα: «Ένοπλος Αγώνας, Επαναστατικό Κίνημα και Κοινωνική Επανάσταση».
Οπως “καταγγέλλει” στην επιστολή του, ο καταδικος έγκλειστος τρομοκράτης, στη εκδήλωση επρόκειτο να παρέμβει  “τηλεφωνικά από τις φυλακές Διαβατών ως μέλος της ένοπλης αναρχικής οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας”, ωστόσο όπως παραθέτει στο κείμενο του, παραμονη της τηλεφωνικής του παρέμβασης, “ο “κοινοβουλευτικός αντιπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ζητά παρέμβαση έτσι ώστε να απαγορευτεί η εκδήλωση στο Πολυτεχνείο, στην οποία θα μιλούσα μέσα από τη φυλακή Διαβατών” αναφέρει.
Σε άλλο σημείο την “καταγγελίας” του ο καταδικος τρομοκρατης, αναφέρει ότι αυτή η διακοπή τηλεφωνικών επικοινωνιών, του ” στερησαν παράνομα το δικαίωμα της τηλεφωνικής επικοινωνίας.” Ο ίδιος με τρεις ακόμα συγκρατουμενους στο Κατάστημα Κράτησης Διαβατών εμφανίστηκαν ως ” τετραμελή αντιπροσωπεία των κρατουμένων”, στη Διοίκηση της Φυλακής, από την πλευρά τους υποστήριξαν, τεχνικό πρόβλημα στις συσκευες, με τον τρομοκράτης μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, να”παραθέτει” παράνομη στέρηση του δικαιώματος του στην επικοινωνία..
Στο ίδιο κείμενο ο τρομοκρατης Νίκος Μαζιώτης, αναφέρεται στον Επαναστατικό Αγώνα, ως  “εναλλακτική”, με τον πανικό να είναι εμφανής σε όλο το περιεχόμενο του κειμένου, που αποτελεί “μήνυμα”, εκτιμουν στο Αντιτρομοκρατικό Επιτελείο.
《”Εμφανίζεται” να έχει απόλυτη εικόνα για τις εξελίξεις εκτός φυλακής, και της πολιτικές δηλώσεις με αναφορά στον Επαναστατικό Αγώνα, ενώ η σύλληψη του Αντώνη Σταμπούλου, “καταδεικνύει μέσα από το κείμενο του”, κατάφερε πλήγμα στον Επαναστατικό Αγώνα, ο οποίος ήταν σε προπαρασκευαστικές ενέργειες, όταν συνελήφθη, εκτιμά η ΕΛΑΣ.
Στο κριμενο του, προαναγγέλλει την επανάληψη της εκδήλωσης στο ΕΜΠ, στην οποία πραγματοποιήθηκε χωρίς τή να τηλεφωνική του παρέμβαση, με τον ίδιο να δηλώνει, ότι.. θα επανέλθει.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport