Νίκαια: Έκκληση για παροχή πληροφοριών σε τροχαίο με εγκατάλειψη

Εκκληση για παροχή πληροφοριών απευθύνουν οι συγγενείς 28άχρονου, θύματος τροχαίου στην περιοχή της Νίκαιας, με τον ασυνείδητο οδηγό αυτοκινήτου, να τον έχει εγκαταλείψει σοβαρά τραυματισμένο και αιμόφυρτο στο οδόστρωμα.

Η οικογένεια του Γιάννη Παρδάλη αναβάτη μοτοσικλέτας αναζητά αυτόπτες του τροχαίου στην περιοχή της Νίκαιας το βράδυ της Τετάρτης  (16/11) να συμβάλουν στην προανάκριση που διενεργεί η Τροχαία Κορυδαλλού, ώστε να εντοπιστεί ο οδηγός που αμέσως μετά τη σύγκρουση ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Μπελογιάννη και Κερασούντος, κοντά στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, το βράδυ -μεταξύ 20:15 με 20:35μμ.- της Τετάρτης  (16/11).

«Αν δεν φορούσε κράνος θα ήταν νεκρός»

Όπως ανέφερε ο 28άχρονος Γιώργος Παρδάλης, ο οδηγός ασημί αυτοκινήτου (Opel Zafira) τον παρέσυρε ενώ οδηγουσε τη μοτοσικλέτα του (Piaggiο).

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν παρκαρισμένος σε ένα μικρό παρκάκι. Κινούμενος επί της Σμύρνης στη Νίκαια με κατεύθυνση τη Θηβών, έστριψε παράνομα στην οδό Κερασούντος και στη συνέχεια στην συμβολή της με την οδό Μπελογιάννη, παρέσυρε το δικυκλο του 28άχρονου, ανέπτυξε ταχύτητα και τον εγκατέλειψε αβοήθητο.

Τροχαίο_Νίκαια

Όπως αναφέρει ο πατερας του 28άχρονου, Χρήστος Παρδάλης, «Το τροχαίο ήταν σοβαρό. Ακρωτηρίασαν το αριστερό πόδι του παιδιού μου από το γόνατο και κάτω και έχει δύο συντριπτικά κατάγματα στους ώμους. Το θέμα είναι ότι το παιδί μου έχασε το πόδι του και αυτός που το χτύπησε το εγκατέλειψε».

Για όποιον ενδεχομένως γνωρίζει οτιδήποτε, σχετικά με τις συνθήκες του σοβαρού τροχαίου και τα στοιχεία του οδηγού του υπαίτιου οχηματος, μπορεί να επικοινωνήσει στα τηλεφωνα της οικογένειας (6972422428 και 6934303309) ή να αποτανθεί στην Τροχαία Κορυδαλλού που διενεργεί την προανάκριση για το  τροχαίο.