Νίκαια: Συνελήφθη τραγουδιστής για κοκαΐνη- Κατηγορούμενη η σύζυγός του και οι δυο “προμηθευτές”

Από το Βόλο στο  The VOICE και τις πίστες νυχτερινών μαγαζιών, κατηγορούμενος για πράβαση του νόμου περί ναρκωτικών καθώς στο όχημα της συζύγου του κατασχέθηκε κοκαϊνη

Ξημερώματα του Σαββάτου (02/10-01.30) το πρόγραμμα στη μουσική σκηνή Ten Ten στην περιοχή της Νίκαις ήταν σε εξέλιξη, με τον τραγουδιστή Αλέξη Πρεβενά, να διασκεδάζει τους θαμώνες, όταν κλήθηκε να κατέβει από την πίστα για μια εξέλιξη που τον έφερε κρατούμενο αντιμέτωπο με Ποινική Δίωξη για ναρκωτικά.

Νωρίτερα, είχε σταθμεύσει το όχημά του, στον εξωτερικό χώρο στάθμευσης της επιχείρησης όπως συνήθιζε. Διερχόμενο πλήρωμα ΟΠΚΕ από τη Λ.Λαμπράκη, διέκρινε την ύποπτη κίνηση δύο ατόμων σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης οχημάτων και προσέγγισε για έλεγχο. Οι αστυνομικοί αφού δέσμευσαν τα άτομα -εναν 25χρονο και έναν 23χρονο – στο εσώρουχο του 25χρονου κατασχέθηκαν 11.6g κοκαϊνης ενώ ο 23χρονος κατείχε €2.655 και το κλειδί του κόκκινου VWTiguan ιδιοκτησίας της συζύγου του τραγουδιστή το οποίο είχαν παραλάβει από το θόλο της δεξιά ρόδας του οχήματος.
Κατά τον έλεγχο στο λεβιέ των ταχυτήτων κατασχέθηκε ποσότητα 6.5g κοκαΐνης ενώ κάτω από το πατάκι του συνοδηγού το χρηματικό ποσό €350.

Οι δύο νεαροί υποστήριξαν ότι είχαν τοποθετήσει τα ναρκωτικά στο όχημα του τραγουδιστή μετά από επικοινωνία με τη σύζυγό του, για το προκαθορισμένο «ραντεβού», και θα παραλάμβαν τα χρήματα από που θα έβρισκαν στο πατάκι του οχήματος, ενώ στη συνέχεια θα άφηναν το κλειδί και θα αποχωρούσαν. Ο Αλέξης Πρεβενάς και η σύζυγός του, που είχαν ενημερωθεί από τον φύλακα προσέγγισαν τους αστυνομικούς για να ενημερωθούν δηλώνοντας άγνοια για όλα όσα προηγήθηκαν, ωστόσο ανέφεραν ότι το κλειδί, το εναποθέτουν στο θόλο του οχήματος.
Οι τέσσερις ως συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στο ΤΑ Νίκαιας, και σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, με τον τραγουδιστή τη σύζυγο και τους δύο νεαρούς να μετάγονται το μεσημέρι του Σαββάτου (02/10) στον Εισαγγελέα. Ο Εισαγγελέας άσκησε σε όλους τους εμπλεκόμενους ποινική δίωξη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και τους παρέπεμψε στον Ανακριτή για να απολογηθούν την Τρίτη (05/10).