Νίκαια: Γιαγιά και ο σύντροφός της κακοποιούσαν σεξουαλικά τα εγγόνια της

Η σεξουαλικής κακοποίησης των ανήλικων παιδιών στη Νίκαια, αποκαλύφθηκε όταν η 11χρονη μίλησε στον πατριό της και η μητέρα προχώρησε σε καταγγελία

Με καταγγελία στην Ασφάλεια ο 38χρονος σύντροφος της 52χρονης γιαγιάς ανήλικων αδελφών , συνελήφθη και μετα την απολογία του, κρίθηκε προφυλακιστέος. Σε έρευνα στο κινητό τηλέφωνο του 40χρονου, έχουν κατασχεθεί βίντεο παιδικής πορνογραφίας και εχουν αποσταλεί στη ΔΕΕ για εξέταση. .

Η 52χρονη γιαγιά των παιδιών , σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας, φιλοξενούσε τα ανήλικα παιδιά της την καλοκαιρινή περίοδο, καθώς οι γονείς τους εργάζονται, στο σπίτι του 38χρονου συντρόφου της, ναυτικός στο επάγγελμα, τον οποίο είχε γνωρίσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Το καλοκαίρι, τα παιδιά επισκέπτονταν τη γιαγιά τους. Τώρα ειδικά με το πρόγραμμα εργασίας το δικό μου αλλά και του συζύγου μου, ερχόταν η μητέρα μου μαζί με τον φίλο της και έπαιρναν τα παιδιά από το σπίτι και τα φρόντιζαν στη Νίκαια, στο σπίτι του 38χρονου» ανέφερε η 30χρονη μητέρα.

Οπως κατέθεσε ο σύζυγός της και πατριός των παιδιών της αντιλήφθηκε την αλλαγή στη συμπεριφορά της 9χρονης κόρη τους. «Ο σύζυγός μου παρατήρησε ότι η 9χρονη κόρη μας είχε παράξενη συμπεριφορά, όταν χρειάστηκε να μείνει μαζί της αρκετές ημέρες, καθότι εγώ νοσηλευόμουν στο νοσοκομείο. Ήταν απόμακρη και σκεπτική. Τότε, εκείνος της μίλησε και εκείνη του εκμυστηρεύτηκε τον Γολγοθά που ζούσε μαζί με τον 11χρονο αδερφό της» .

«Ο 38χρονος, μαζί με τη μητέρα μου, έβαζαν στα παιδιά μου να δουν με το ζόρι ταινίες ερωτικού περιεχομένου, την έβαζε στην τουαλέτα και της έδειχνε τα γεννητικά του όργανα, την έβαλε στο κρεβάτι και την φίλησε στο στόμα, ενώ την χάιδεψε και την θώπευσε σε όλο της το σώμα. Μάλιστα, έχω ένα μήνυμα του 38χρονου, στο οποίο έγραφε “πολύ ωραία η κόρη σας, σαν μεγάλη γυναίκα” -που να φανταστώ» ανέφερε η μητέρα και συμπλήρωσε, «Όταν κοιμόταν η γιαγιά της, ο 38χρονος ζήτουσε από το κοριτσάκι μου να ξαπλώσει μαζί του και, αν εκείνη αρνιόταν, την χτυπούσε. Ακόμα και τον μεγάλο μου γιο πείραξε, του έπιανε τα γεννητικά του όργανα και τον έβαζε να βλέπει πορνό από το κινητό του, ενώ τον απείλησε πως, αν μιλήσει, θα κάνει κακό στην αδερφή του».

Στην κατάθεσή του ο 40χρονος πατριός των παιδιών ανέφερε οτι, «Η γιαγιά τους βάζει να βλέπουν και να κάνουν κακά πράγματα. Τους έβαζε να βλέπουν γυμνούς άντρες και γυναίκες από το κινητό τους τηλέφωνο, ενώ ο 38χρονος σύντροφός της, την έβαζε να κοιμηθεί δίπλα του και, όταν εκείνη αρνιόταν, την χτύπαγε. Επίσης, η 9χρονη μου είπε πως της έπιανε το σώμα με περίεργο τρόπο ακόμα και σε σημεία που δεν έπρεπε, ενώ την φώναζε στο μπάνιο μαζί του, με τη δικαιολογία να του δώσει νερό να πλυθεί. Κάτι ανάλογο έκανε και στον 11χρονο, ενώ είχε χτυπήσει εκείνον, αλλά και το 4χρονο μωρό».

Μάρτυρας της κακοποίησης υπήρξε και η μικρότερη κόρη της 52χρονης και θεία των παιδιών, η οποία  κλήθηκε σε κατάθεσή. «Τον Απρίλιο του ίδιου έτους έμεινα προσωρινά στο σπίτι της μητέρας μου και του 38χρονου συντρόφου της. Αυτό που με παρεξένεψε ήταν ότι ο 38χρονος έπαιρνε συνέχεια και με το ζόρι αγκαλιά την 9χρονη ανιψιά μου, ενώ τα βράδια την έπαιρνε στο κρεβάτι τους να κοιμηθεί μαζί τους.

Μετά από μερικές μέρες η ανιψιά μου, μου εκμυστηρεύτηκε ότι την απειλούσε πως, αν δεν κοιμηθεί μαζί του, θα την χτυπούσε και πως μια φορά το είχε πράξει, ενώ συχνά πυκνά στα δύο αγόρια έβγαζε τον θυμό του, χτυπώντας τα και εκτοξεύοντας αντικείμενα στην πλευρά τους» υποστήριξε  η θεία  των παιδιών.