Νέο Ψυχικό: Εντοπίστηκε γυναίκα χωρίς αισθήσεις μετά από φωτιά σε διαμέρισμα

Αστική φωτιά σε διαμέρισμα, προκάλεσε κινητοποίηση της Πυροσβεστικής με τους διασώστες να εντοπίζουν κατά την είσοδο στο κτήριο στο κλιμακοστάσιο, γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της

Φωτιά εκδηλώθηκε (10/05-11.25) σε διαμέρισμα 1ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Παρίτση στο Νέο Ψυχικό, και η Πυροσβεστική κλήθηκε από περιοίκους. Κατά την αυτοψία, η φωτιά εκδηλώθηκε στο χώρο της κουζίνας όταν ενώ τηγάνιζε η ένοικος του διαμερίσματος, λάδι έπεσε στη φωτιά και όταν επιχείρησε κατάσβεση, με βρεγμένη πετσέτα, οι φλόγες φούντωσαν και επεκτάθηκαν στο διαμέρισμα.

Στο έργο κατάσβεσης της φωτιάς, μετέβησαν και επιχείρησαν με τέσσερα οχήματα, 12 Πυροσβέστες. Κατά την κατάσβεση και την είσοδο των Πυροσβεστών στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας, εντόπισαν 63χρονη ένοικο άλλου διαμερίσματος, χωρίς αισθήσεις . Κατ εκτίμηση, η γυναίκα φέρεται να επιχείρησε να ανέβει στην ταράτσα του κτιρίου, έχασε τις αισθήσεις της, και κατέρρευσε λόγω του καπνού. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ η γυναίκα μεταφέρθηκε το Νοσοκομείο. Προανάκριση διενεργεί το Ανακριτικό του ΠΣ.