Νέα Σμύρνη: Θύμα διάρρηξης ο σεφ Γιώργος Παπακώστας- Δημοσίευσε βίντεο με τους δράστες

Τη διάρρηξη στην επιχείρησή του, με τις κάμερες να έχουν καταγράψει τις κινήσεις τους, δημοσιοποίησε ο σεφ  Γιώργος Παπακώστας

Ο σεφ Γιώργος Παπακώστας, συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη,  το μεσημέρι της Πέμπτης (08/02) δημοσιοποίησε  στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δυκτίωσης, βιντεοληπτικό υλικό στο οποίο έχουν καταγραφεί οι κινήσει των δραστών διάρρηξης σε κατάστημα εστίασης που διατηρεί στη Νέα Σμύρνη.

«Πέρυσι μπήκατε 28 Ιανουαρίου στο μαγαζί. Φέτος ήσασταν πιο οργανωμένοι και γρήγοροι. Γνωρίζατε που είναι το γραφείο… Για την επόμενη φορά σας ενημερώνω ότι το φως ανοίγει από τον διακόπτη πάνω από την πόρτα. Άντε και καμία τράπεζα όταν κλείσετε τα 18. Να σας χαίρονται οι “γονείς” σας», έγραψε ο Γιώργος Παπακώστας στη λεζάντα της ανάρτησής του, αναφέρεται σε δεύτερη διάρρηξη στο μαγαζί του.

Στο βιντεοληπτικό υλικό, διακρίνονται δύο νεαρά άτομα χωρίς να έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, με ανοιχτόχρωμα ρούχα. Με κλωτσιές προκαλούν θραύση την πόρτα του γραφείου που διατηρεί ο σεφ στην επιχείρησή του, και εισβάλλουν στο χώρο.

Για την διάρρηξη έχει υποβληθεί μήνυση στο ΤΑ Νέας Σμύρνης.