Νέα Σμύρνη: Συνελήφθησαν οι πέντε δράστες της επίθεσης στον ηλικιωμένο- Μεταξύ των συλληφθέντων δύο ανήλικοι

Ταυτοποιήθηκαν, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν οι δράστες της επίθεσης με τραυματισμό σε βάρος ηλικιωμένου στην πλατεία της Νέα Σμύρνη, μεταξύ των συλληφθέντων και δύο ανήλικοι εκ των οποίων ένας αλλοδαπός

Ο 22χρονος δράστης της επίθεσης με μαχαίρι, σε βάρος του 60χρονου όταν τους παρατήρησε (12/05) για διατάραξη στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, συνελήφθη καθώς και άλλοι τέσσερις της παρέας εκ των οποίων δύο ανήλικοι ηλικίας 16 και 17 ετών, εκ των οποίων ένας Αλβανός. Στην κατοχή του ανήλικου Αλβανού, κατασχέθηκε το όχημα στο οποίο επέβαιναν και προκαλούσε διατάραξη με μουσική από τα ηχεία ενώ στην κατοχή του 21χρονου κατασχέθηκε το κλεμένο κινητό τηλέφωνο του 60χρονου θύματος.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, προσχώρησε στην ταυτοποίηση των πέντε δραστών, ηλικίας 22, 21, 19 και 16 ετών και 17χρονος Αλβανός, κατηγορούμενοι για τα αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία, βαριάς σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών και της νομοθεσίας περί όπλων. Επιπρόσθετα, ο 16χρονος και ο 21χρονος κατηγορούνται για απείθεια. Στην επίθεση με τραυματισμό σε βάρος του 60χρονου αναζητούνται επιπλέον, τρία μέλη της παρέας.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων μελών της παρέας, συνεχίζεται.