Νέα Σμύρνη: Νεκρός και ο έτερος της παρέας των Αλβανών- Είχε παραληφθεί τραυματίας από το ΕΚΑΒ

Νεκρός και ο δεύτερος της παρέας των Αλβανών ο οποίος είχε παραληφθεί τραυματίας από την καφετέρια στην πλατεία της Νέας Σμύρνης

Ο Αλβανός κατέληξε νεκρός στο σημείο της ένοπλης ενέδρας .

Νεκρός κατέληξε και ο δεύτερος της παρέας των Αλβανών, θαμώνας στην καφετέρια “Pop Up” της πλατείας στη Νέα Σμύρνη, ο οποίος είχε παραληφθεί σοβαρά τραυματίας. Σύμφωνα με ενημέρωση του Nantiareport.gr , ο 44χρονος Αλβανός είχε δεχθεί πυρά στην κοιλιά και το θώρακα και κατέληξε κατά τη μεταφορά του με ασθενοφόρο, στο Νοσοκομείο.

Από το χώρο και τον τρόπο εκτέλεσης των δύο Αλβανών, οι Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του 41χρονου ο οποίος δέχθηκε δύο βολίδες στο κεφάλι και κατέληξε ακαριαία .

Πληροφορίες του Nantiareport.gr, κατά την εξακρίβωση στοιχείων των δύο Αλβανών, προέκυψε για τον 41χρονο ο οποίο είχε δεχθεί δύο βολίδες στο κεφάλι και έπεσε νεκρός μέσα στην καφετέρια, ως σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών, παράνομη διακίνηση και κατοχή όπλων και ληστείες. Ενώ στην ευρύτερη περιοχή είχε δραστηριότητα γνωστός ως «ο εισπράκτορας» σε καταστήματα εστίασης και νυχτερινά κέντρα.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης του Nantiareport.gr αναφέρουν για τον 44χρονο ο οποίος κατέληξε κατά τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός εκτός κινδύνου, νοσηλεύεται η 31χρονη γυναίκα θαμώνας με την παρέα της στη καφετέρια, η οποία επίσης τραυματίσθηκε από θραύσμα βολίδας στο ιερό οστό, και στο αριστερό γόνατο, από τα στοχευμένα πυρά, κατά την εισβολή του ενόπλου με στόχο τον 41χρονο Αλαβάνο ενώ συζητούσε με τον 44χρονο ομοεθνή του.

Στη φονική ενέδρα, τραυματίστηκε επίσης πολύ ελαφρά έτερος θαμώνας της καφετέριας, ο οποίος αντιλήφθηκε τους πυροβολισμούς και έντρομος επιχείρησε να απομακρυνθεί, σκόνταψε και χτύπησε στο κεφάλι, χωρίς ωστόσο να διακομιστεί σε νοσοκομείο.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της ΔΑΑ με τα κίνητρα να αποδίδονται σε “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” από παράνομες δραστηριότητες.