Νέα Σμύρνη: Νέα προθεσμία έλαβαν οι τρεις κατηγορούμενοι- Αρνείται το βιασμό της 27χρονης ο Αλβανός φίλος της

Ενώπιον της Ανακρίτριας, επρόκειτο να απολογηθούν οι τρεις αλλοδαποί κατηγορούμενοι για την καταγγελία βιασμού της 27χρονης στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο ζήτησαν και έλαβαν νέα προθεσμία, ώστε να συμπεριληφθεί στη δικογραφία η ιατροδικαστική εξέταση

Αρνούμενοι κάθε εμπλοκή τους στην καταγγελία της 27χρονης για το βιασμό της, μέσα στο διαμέρισμα του 40χρονου Αλβανού φίλου της, στη Νέα Σμύρνη, οι τρεις αλλοδαποί κατηγορούμενοι – δυο άντρες και μια γυναίκα- είχαν λάβει προθεσμία για να απολογηθούν (21/04) ενώπιον της 2η Ειδικής Ανακρίτριας. Ωστόσο η υπεράσπιση υπέβαλε αίτημα, να τους χορηγηθεί νέα 48άωρη προθεσμία ώστε να συμπεριληφθεί στη δικογραφία η ιατροδικαστική εξέταση της 27χρονης γυναίκας η οποία και κατήγγειλε το βιασμό της. Παράλληλα, αναμένονται και τα αποτελέσματα από την ανάλυση του βιντεοληπτικού υλικού του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας που είχε το διαμέρισμα του 40χρονου Αλβανού κατηγορούμενου ως δράστη του βιασμού σε βάρος της.

Σε βάρος των τριών κατηγορούμενων ο Εισαγγελέας άσκησε Ποινική Δίωξη για βιασμό με συμμετοχική δράση και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να έχει καταθέσει στην καταγγελία της η 27χρονη, ο 40χρονος Αλβανός, με τον οποίο φέρεται να διατηρούσε σχέσεις, τη βίασε την ξυλοκόπησε, και την κούρεψε, μέσα στο διαμέρισμά του, ύστερα από κοινού χρήση ναρκωτικών, παρουσία τριών φίλων του. Ο 40χρονος αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζει ότι δε βίασε την 27χρονη, ωστόσο αποδέχεται ότι τη χτύπησε και την κούρεψε, όταν όπως υποστηρίζει, διαπίστωσε ότι τον έκλεβε .