Νέα Σμύρνη- Μάρα Δαρμουσλή: «Το μαγαζί έχει καεί ολοσχερώς»

Οι Αρχές εξετάζουν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει τους δράστες της εμπρηστικής επίθεσης στο εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη το οποίο έχει καταστραφεί ολοσχερώς

Το εστιατόριο Cavaliere στην Ελευθερίου Βενιζέλου έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Η εκδήλωση της φωτιάς αποδίδεται σε εμπρησμό (24/03-04.20) Όπως έχει  καταθέσει υπάλληλος καθαριότητας στο χώρο εστίασης.

Μέτοχοι στο εστιατόριο- μεταξύ άλλων- το πρώην μοντέλο, Μάρα Δαρμουσλή και ο σύζυγός της, σεφ Βασίλης Τσατσάκης.

«Από τα δελτία ενημερώθηκα. Πήγε ο Βασίλης, ο άνδρας μου, για να ενημερωθεί από τις Αρχές. Αυτό έγινε στις 04:30-05:00 και το μάθαμε στις 07:00 γιατί εκείνη την ώρα έτυχε να ξυπνήσω εγώ για να θηλάσω. Εγώ ψάχνω πιο πολύ να δω αν είναι καλά, μην υπάρχουν τραυματίες, μην έχει χτυπήσει άνθρωπος», δήλωσε, η Μάρα Δαρμουσλή.

Το πρώην μοντέλο επεσήμανε ότι στο χώρο λειτουργούν κάμερες ασφαλείας με καταγραφικό αρχείο και live streaming, με το υλικό στη διάθεση των Αρχών.

Το μαγαζί έχει καεί ολοσχερώς

«Ήταν μεγάλη επένδυση, από εκεί και πέρα, είμαι και μητέρα, έμαθα άνθρωποι κάηκαν. Ένα βρέφος πήγε στο Παίδων, εκεί πήγε το μυαλό μου πιο πολύ, μην έπαθε κανένας άνθρωπος τίποτα γιατί έβλεπα κι εγώ τις εικόνες με τον καπνό μέχρι που φαινόταν. Ήταν τρομακτική η φωτιά, δηλαδή τρομακτικό! Εμένα με ενδιαφέρει το καλό των ανθρώπων« συμπλήρωσε και κατέληξε, «Δεν έχω, ούτε για τρομοκρατικά χτυπήματα, ούτε είχα απειλές, ούτε μίση η οικογένεια μας, δεν είχαμε τέτοια θέματα. Να είμαστε καλά, με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι να είναι καλά και από εκεί και πέρα υπάρχουν οι Αρχές και οι αρμόδιοι, οι οποίοι θα αναλάβουν και θα ψάξουν και θα δούνε τι θα γίνει»

Την έρευνα της υπόθεσης έχει αναλάβει το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής και η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.