Νέα Ποινική Δίωξη στη Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Κατηγορούμενη για ανθρωποκτονίες σε βάρος των τριών παιδιών της είναι υπόδικος Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία σύμφωνα με τις Εισαγγελικές Αρχές φέρεται ότι ενήργησε με συγκεκριμένο τρόπο δράσης και στα τρία παιδιά της οικογένειας

Οι Εισαγγελείς Πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου, εποπτεύοντες την προκαταρκτική εξέταση για τα αίτια θανάτου της 3.5ετων Μαλένας και της 6μηνωμ Ίριδας άσκησαν σε βάρος της υποδικου Ρούλας Πισπιρίγκου, νεα Ποινική Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή.

Η Εισαγγελική Δίωξη έρχεται σε ακολουθία της συμπληρωματικής Ποινικής Δίωξης σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας για την πρωτότοκη κόρη της Τζωρτζίνα λατα την πρώτη εισαγωγή της στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο ενώ βρίσκεται υπόδικος για την ανθρωποκτονία σε βάρος της τον Ιανουάριο (2022) και κρατείται προσωρινά στις φυλακές Κορυδαλλού..

Η Ποινικη Δίωξη βασίστηκε στην ιατροδικαστική έκθεση των Καρακούκη- Καλόγρια. Η δικογραφία διαβιβάστηκε στην ανάκριση και σύντομα η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κληθεί σε απολογία εκ νέου.