Νέα Μηχανιώνα, ΘΣΝ: Εντόπισαν ύφασμα εκτιμούν οτι ανήκει σε ρούχο της 53άχρονης- Συνεχίζονται οι έρευνες

Στη Νέα Μηχανιώνα της Θεσσαλονικης, Αστυνομία, Λιμενικό, κλιμάκιο της ΕΜΑΚ και Ελληνική Ομάδα Διάσωσης συνεχιζουν τις έρευνες.
screenshot_20160908-123837

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 53άχρονης γυναίκας, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν μετά τις πλημμύρες που εκδηλώθηκαν στον Δήμο Θερμαϊκού εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης που έπληξε την περιοχή.

fb_img_1473353443797
Σύμφωνα με πληροφορίες ένδυμα το οποίο φέρεται να ανήκει στην 53άχρονη Ρούλα Αντωνίου Πιπερά, εντοπισαν κατά τις έρευνες τα συνεργεία που συμμετέχουν στις ερευνες. Ωστόσο η κόρη της αγνοούμενης δεν το αναγνώρισε να ανήκει σε ρουχο της μητέρας της. Η γυναίκα, φορούσε τζιν παντελόνι, λευκή μπλουζα, μαύρη ζακέτα και μπορντώ τσάντα, οταν βγήκε απο το σπίτι της.

Το αυτοκινητο της 53άχρονης Ρούλας Αντωνίου Πιπερά, εντοπίσθηκε στη Νέα Μηχανιώνα- στο δρόμο του ρέματος, παραπλευρως της λαϊκής αγοράς και του Δημοτικού σχολείου- επι της οδόυ Βάρναλη. Ειχε επικοινωνία με το σύζυγό της, το βράδυ της Τρίτης (06/09-02.00) ενω ήταν σε εξέλιξη η κακοκαιρία.
Στις έρευνες, που συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, συμμετέχουν η Αστυνομία, το Λιμενικό, κλιμάκιο της ΕΜΑΚ και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.