Νέα Ερυθραία: Διάρρηξη σε οικία δικηγόρου- Αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο και όπλο που κατείχε νόμιμα

Έρευνα διενεργεί η Ασφάλεια για την ταυτοποίηση και εξιχνίαση διάρρηξης σε οικία δικηγόρου στη Νέα Ερυθραία, με τους δράστες να έχουν αποσπάσει  χρηματοκιβώτιο στο οποίο φύλασσε χρήματα, κοσμήματα και πιστόλι με νόμιμη άδεια κατοχής

Σύμφωνα με την καταγγελία του δικηγόρου, οι δράστες πραγματοποίησαν διάρρηξη στην οικία του (09/02) στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr, ο δικηγόρος απουσίαζε και κατά την επιστροφή στην οικία του το βράδυ της Τρίτης (09/02-21.30), διαπίστωσε τη διάρρηξη και ενημέρωσε την Αστυνομία. Κατά την αυτοψία στο χώρο, προέκυψε ότι οι δράστες αφού παραβίασαν εξωτερικά την μπαλοκονόπορτα της οικίας του, εισέβαλλαν στο χώρο και σε έρευνα εντόπισαν χρηματοκιβώτιο μέσα στο οποίο φύλασσε χρήματα, κοσμήματα και ένα πιστόλι μάρκας Walther, το οποίο κατείχε με νόμιμη άδεια οπλοκατοχής στα στοιχεία του ο δικηγόρος.

Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών μετέβη στο χώρο και προχώρησε σε ιχνηλασία ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς .