Ναύπλιο: Βαπτίζεται “Κωνσταντίνος” ο γιος του ήρωα Αντιναυάρχου Πανανά- Ανάδοχος ο Καμμένος

Λίγες ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα,  με την πτώση του ελικοπτέρου του ΠΝ,  στην Κίναρο, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους οι τρεις ήρωες πιλότοι, η σύζυγος του Υποπλοιάρχου Κωνσταντίνου Πανανά, γέννησε το γιο τους. Σχεδόν πέντε μήνες έχουν περάσει και ο Πάνος Καμμένος θα γίνει ανάδοχος στο αγοράκι του ήρωα πιλότου.

wp-1456310974237.jpg

Στις 11 Φεβρουαρίου στην Κίναρο, κατέπεσε το ελικόπτερο του ΠΝ παρασύροντας στο θάνατο κατά την τελεση του καθήκοντος, τον Υποπλοίαρχο Αναστάσιο Τουλίτση, τον Υποπλοίαρχο Κωνσταντίνο Πανανάς και τον Ανθυπασπιστή Ελευθέριο Ευαγγέλου.

Δώδεκα ημέρες αργότερα (23/02) η σύζυγος του ήρωα Κώστα Πανανά, Μαρίννα, έφερνε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, ένα υγιέστατο αγοράκι.

wp-1456711519839.jpgΟ υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πανος Καμμενος, ειχε ζητήσει από την μητέρα του αγοριού και σύζυγό του ήρωα πιλότου, να είναι ο ανάδοχος του, όπως και δέχθηκε. Η βάπτιση έχει οριστεί γαι τις 24 Ιουλίου ο οποίος θα λάβει το όνομα του ήρωα πατέρα του, που δεν γνώρισε ποτέ: “Κωνσταντίνος”.

Στη σύζυγο και στη μητέρα του Υποπλοιάρχου Κωνσταντίνου Πανανα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε απονήμει την ανώτατη ηθικη αμοιβή το μετάλλιο του Αστέρος του Τάγματος του Σωτήρος και είχε ευχηθεί τα παιδιά του να μεγαλώσουν με το παράδειγμα του ήρωα πατέρα τους.