Νάξος: Πακιστανός επιχείρησε να βιάσει γυναίκα μέσα στο σπίτι της

Καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού υπέβαλε η γυναίκα σε βάρος της οποίας επιτέθηκε ο Πακιστανός

Σύμφωνα με τη μήνυση της 50άχρονης από το χωριό Γλυνάδο της Νάξου, το απόγευμα της Τρίτης (27/10) ενώ πήγαινε στο σπίτι της, αιφνιδιαστικά εμφανίστηκε μπροστά της ο Πακιστανός, της επιτέθηκε και επιχείρησε να την ακινητοποιήσει με πρόθεση να βιάσει.

«Δεν κρατούσε μαχαίρι. Δεν ήταν στη δουλειά μας. Αυτός με ακολούθησε. Τον είχα δει παλιά στο μαγαζί μου. Πήγα να κλείσω το σπίτι. Ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά μου. Του λέω: “τι θες εδώ”; Μπήκε μέσα. Εγώ είμαι 50 αυτός είναι 38. Τον κλώτσησα στο πόδι δύο φορές. Αυτός μου άρπαξε το αριστερό χέρι. Εγώ πέταξα κάτω το κινητό μου. Έβαλα τις φωνές. Φώναζα βοήθεια.

Εμφανίστηκε μία κοπέλα που με άκουσε. Άρχισε να του φωνάζει και αυτός με παράτησε. Ήθελε να με βιάσει. Δεν εύχομαι να συμβεί σε κανέναν αυτό που πήγα να πάθω. Με τον Θεό δεν χάνεις ποτέ. Αυτό το πράγμα να μην συμβεί ποτέ σε κανέναν. Η Αστυνομία τον ψάχνει και αυτός έπαιρνε τηλέφωνο για να ζητήσει συγνώμη».

Ο σύζυγος της 50άχρονης εξήγησε ότι, «Ο συγκεκριμένος, μένει απέναντι από το μαγαζί που έχει η σύζυγος μπαίνει στο μαγαζί και ψωνίζει, είναι μοναχικός. Τη Δευτέρα την ακολούθησε στα 100 μέτρα μετά το μαγαζί σε ένα σπίτι που έχουμε στο χωριό. Την παρακολούθησε. Η σύζυγος άνοιξε τα τζάμια για να πάρει αέρα το σπίτι. Είχε κλείσει την πόρτα. Όταν πήγε να βγει από το σπίτι αυτός ήταν πίσω από την πόρτα και την περίμενε. Άρχισε να σπρώχνει την πόρτα για να μπει στο σπίτι. Μπήκε τελικά. Φώναζε η γυναίκα μου. Αυτός πήγε να την βιάσει. Ήταν τυχερή γιατί μία γειτόνισσα πέρναγε και άκουσε τις φωνές. Πρόλαβε και βγήκε ο Πακιστανός. Την είχε πιάσει από τα χέρια και την τράβαγε».

Ο Πακιστανός απομακρύνθηκε τρέχοντας στα χωράφια. Η γυναίκα κατήγγειλε την επίθεση σε βάρος της στο Αστυνομικό Τμήμα της Νάξου, ενώ από προσαγωγές συμπατριωτών του οι Αστυνομικοί αναζητούν το χώρο που έχει βρει καταφύγιο ο Πακιστανός δράστης της επίθεσης σε βάρος της 50άχρονης, ώστε να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

__________________________________________________________________

* kykladitis.gr