Ναύπακτος: Έφηβος τραυματίστηκε καθώς πήδηξε από Φάρο, ύστερα από “στοίχημα” με τους φίλους του (video)

Το στοίχημα με την παρέα θα του στοίχιζε τη ζωή όταν πήδηξε από το Φάρο στο λιμάνι της Ναυπάκτου

Σοκαρισμένοι στην πόλη της Ναυπάκτου, από την απερισκεψία παρέας νεαρών, στο λιμάνι της πόλης, το βράδυ της Κυριακής (17/05), όταν έβαλαν στοίχημα €10, με τον 17άχρονο να ανεβαίνει στις πολεμίστρες του Φάρου, ωστόσο στην συνέχεια μετάνιωσε και λόγω ύψους ενδέχεται να δίστασε και από κάποια παραπάτημα, βρέθηκε σε πτώση. Ο έφηβος κατά την πτώση του, χτύπησε στο τσιμέντο του προβλήτα στο  λιμάνι της Ναυπάκτου. Το ατύχημα είδαν δύο νεαροί εκ των οποίων ένας τελειόφοιτος της Ιατρικής Σχολής, από την απένταντι πλευρά του Φάρου, και πήδηξαν για να παράσχουν στο 17άχρονο Πρώτες Βοήθειες.

Το αγόρι, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας”, συνοδεία των γονιών του. Σύμφωνα με την οικογένειά του ο νεαρός, είχε τις αισθήσεις του, ενώ φέρει τραύμα στον αστράγαλο και τη μέση του.

Το πρωί της Δευτέρας (18/05) η μητέρα του 17άχρονου, δημοσίευσε φωτογραφία του γιου της, στην άκρη του Φάρου, και σχολίασε,  «…αυτό το παιδί δεν το είδε κανείς; Το λιμάνι ήταν γεμάτο από κόσμο!», ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για την υποστήριξη της οικογένειάς της, στο ατύχημα του γιου της, «Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση του απλού κόσμου και μόνο αυτό! Οι αρχές απών! Να ευχαριστήσω τον Θεό που τον άφησε να ζήσει. Ελπίζω να είναι το τελευταίο παιδί που το κάνει αυτό το λάθος.. Λίγο προσοχή ζητείται από τις Αρχές της πόλης…», ανέφερε η μητέρα του .

________________________________________

* με πληροφορίες του npress.gr