“Να γνωρίζουν οι πολίτες ότι κοντά τους έχουν άρτια εκπαιδευμένους Αστυνομικούς ανταοκρινόμενοι μπορούν να προσφέρουν πρώτες βοήθειες που σώζουν ζωές”

Συγχαρητήρια του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών ΘΣΝ σε Αστυνομικό της ΔΙ.ΑΣ σε συνδρομή τραυματία Αστυνομικού σε τροχαίο

“Περαστικά στον συνάδελφο της ΥΑΤ που τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά χθες σε τροχαίο.
Ένα μεγάλο μπράβο στους συναδέλφους της ΔΙΑΣ και ειδικότερα στον Τσομπανιδη Δήμο όπου περνώντας από το σημείο κατά την διάρκεια περιπολίας προσέφεραν άμεσα τις πρώτες βοήθειες στον συνάδελφο περιοριζοντας σημαντικά την αιμορραγία μέχρι να αφιχθει το ΕΚΑΒ.

Η σημαντική αυτή ενέργεια οφείλεται καταρχήν στην άψογη δουλειά που γίνεται στην εκπαίδευση της Άμεσης Δράσης και ειδικά από τον συνάδελφο Στεφανίδη Δημήτριο που εκπαιδεύει τους συναδέλφους σε τραύματα μάχης και στον Δήμο ο οποίος με προσωπικά χρήματα έφτιαξε αυτό το απαραίτητο kit πρώτων βοηθειών.

Στην εποχή που όλα πάνε μπροστά στην Αστυνομία δυστυχώς κάποιοι αρνούνται πεισματικά να πάνε μπροστά.
Ως ένωση εδώ και καιρό έχουμε προτείνει η συγκεκριμένη εκπαίδευση να γίνεται σε όλους τους συναδέλφους της ΓΑΔΘ και το κράτος επιτέλους να θεσπίσει κονδύλι για την αγορά των συγκεκριμένων υλικών που πραγματικά ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ

Εμείς ως Ένωση από την μεριά μας και kit έχουμε προσφέρει σε ΔΙΑΣ Ζ ΟΠΚΕ ΕΚΑΜ ΥΑΤ ΥΜΕΤ και εκπαίδευση και σεμινάρια οργανώσαμε.

Καιρός να κάνουν και αυτοί οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι με αυτόν τον τομέα όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να πάμε μπροστά προς όφελος πολιτών και αστυνομικών

Υ. Γ. Τέτοιες ενέργειες πρέπει να δημοσιοποιουνται από την ίδια την ΕΛ.ΑΣ. ώστε να γνωρίζουν οι πολίτες ότι κοντά τους σε μία δύσκολη στιγμή έχουν άρτια εκπαιδευμένους Αστυνομικούς οι οποίοι ως πρώτοι ανταοκρινόμενοι στα συμβάντα μπορούν να προσφέρουν πρώτες βοήθειες που σώζουν ζωές”