Να ελευθερωθούν οι δολοφόνοι της Κροατικής Ντινάμο Ζάγκρεμπ ζητούσαν με πανό οπαδοί στο ΠΑΟ ΑΕΚ

Ντροπιαστικό πανό Bad Blue Boys άνοιξαν στις κερκίδες κατά την έναρξη του Παναθηναϊκός – ΑΕΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας

Να ελευθερωθούν οι δολοφόνοι του οπαδού της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή, μέλη της Κροατικής Ντινάμο Ζάγκρεμπ οι οποίοι συνελήφθησαν μετά το δολοφονικό πογκρόμ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ανέγραφαν σε ντροπιαστικό πανό που άνοιξαν στο πέταλο, οπαδοί του Παναθηναϊκού πριν τη σέντρα στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ , μια ώρα και ένα τέταρτο πριν τη σέντρα στο γήπεδο της Λεωφόρου .

Η ΑΕΚ έχει ενημερώσει τις Αρχές και τον Παναθηναϊκό ότι ενδεχομένως να επιχειρήσουν οργανωμένοι να ανοίξουν πανό ή κορεό στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Το πανό το οποίο ανέγραφε “Free the Boys” (μτφρ.”Ελευθερώστε τα παιδιά”) υπέρ των Blue Bad Boys, τους φανατικούς οπαδούς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ οι οποίοι έχουν αδελφοποιηθεί με τους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού .

Η ομάδα της ΑΕΚ, αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, και μετά από διαβουλεύσεις, το προσβλητικό πανό καλύφθηκε – κατά το ήμισυ- στην κερκίδα, και οι ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης, επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο, και ο σφύριξε η έναρξη του αγώνα.