Ν.Σμύρνη: Διάρρηξη στην οικία του αδελφού του τέως Υπουργου, διαπίστωσε ο Αστυνομικός της φύλαξης του

Η διαρρηξη έγινε αντιληπτή από τον Αστυνομικό της φυλασσόμενης οικίας του τεως Υπουργού άπο το θόρυβο του αναφαλιστου παραθύρου στον αερα.

Η διπλοκατοικία στη Ν.Σμύρνη μοιράζεται εξαδιεραίτου στον τέως Υπουργό της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κι τον αδελφό του ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό.

Εξωτερικά της οικίας δατίθετεαι Αστυνομική φύλαξη

Σύμφωνα με την καταγγελία στην Ασφάλεια, οι δράστες παραβίασαν παράθυρο στην πλευρά του ακάλυπτου και εισήλθαν στο εσωτερικό της. Υπολογίζεται ω χρόνος της διάρρηξης απο τις 13.00μμ εως τις 17.00μμ το απόγευμα της Δευτέρας (27/08). Ωστόσο δεν έγινε αντιληπτή μέχρι τα ξημερώματα της επόμενης (28/08) όταν περίπου στη 01.00πμ ο Αστυνομικός της φύλαξης του τέως Υπουργού της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ άκουσε θόρυβο. Από τον έλεγχο που ακολούθησε διακριβωθηκε η παραβίαση της οικίας. Σύμφωνα με την καταγγελία στην Ασφάλεια οι δράστες δεν έχει εξακριβωθεί τι ακριβώς και η αξία του, που απέσπασαν  από το εσωτερικό του διαμερίσματος.

Στο παρελθόν η οικία του τοτε Υπουργού της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, είχε βρεθεί στο στόχαστρο διαρρηκτών.

Ωστοσο το γεγονός ότι σε φυλασσόμενη οικία με διάρρηξη εισέρχονται κακοποιοί, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί απο τους Αστυνομικούς της φύλαξης και μετά την κλοπή αποχωρούν, προκαλεί έντονη ανησυχία κι ερωτηματικά στους πολίτες, για την ασφάλεια -που δεν αισθάνονται – και επιτρέπει επικρίσεις για τα Μέτρα που δε λαμβάνει η Κυβέρνηση και κατ’ επέκταση η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ στην προστασία των πολιτών.