Ν.Φάληρο: Επίθεση στις εγκαταστάσεις του SkAI

Οι δραστες αναβάτες δικύκλου, επιτέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, και κατάφεραν να διαφύγουν.

image

Στις εγκαταστάσεις του Ομίλου ΣΚΑΪ στο Νέο Φάληρο επιτέθηκε (31/05-01.00) οπαδοί που αναβάτες δικύκλων συνόδευσαν την αποστολή των «ερυθρολεύκων» από το ΟΑΚΑ στο ΣΕΦ, προκειμένου να γιορτάσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
image

Οι χούλιγκαν τραυμάτισαν ελαφρά έναν φύλακα ενώ απέρριψαν πέτρες στην είσοδο του κτιρίου, προκάλεσαν φθορές στο φυλάκιο και στις τζαμαρίες του κτιρίου, και αναποδογύρισαν δίκυκλα στη συμβολή Εθνάρχου Μακαρίου και Φαληρέως.
image

image

Η κυκλοφορία στο σημείο διακόπηκε για όσο διήρκεσαν τα επεισόδια. Οργανωμένα, διέφυγαν από το σημείο της επίθεσης με κατεύθυνση προς Πειραιά.
image

Αναζητήσεις της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών δεν είχαν αποτέλεσμα.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Όμιλος στην οποία αναφέρει:
“Για άλλη μια φορά οι εγκαταστάσεις και το προσωπικό του ΣΚΑΙ και της Καθημερινής υπέστησαν βίαιες επιθέσεις από χούλιγκανς.

ΗΑυτό συνέβη μετά τη λήξη του τελικού του πρωταθλήματος μπάσκετ όπου ομολογουμένως παίκτες και διοικητικοί παράγοντες αμφοτέρων των ομάδων έδωσαν δείγματα γραφής υψηλού αθλητικού ήθους.

ΗΤο ερώτημα που τίθεται είναι εάν η ενέργεια αυτή, καθώς και οι τελευταίες κινήσεις της Πολιτείας εντάσσονται στη γενικότερη επίθεση που δέχονται τα ΜΜΕ με στόχο τη χειραγώγηση της ελεύθερης έκφρασης τους.