Ν.Δ: “Νέο χτύπημα στην ΕΛ.ΑΣ”|ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ*

Να σεβαστούν τα Σώματα Ασφαλείας και το ανθρώπινο δυναμικό τους καλεί την κυβέρνηση και τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη η Νέα Δημοκρατία, που χαρακτηρίζει τις κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ «νέο χτύπημα».

Διαβάστε τη δήλωση του υπευθύνου του Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Κυριαζίδη: «Ενώ ο κ. Τσίπρας μιλά για διαφάνεια και αξιοκρατία, την ίδια ώρα μεθοδεύει αφενός νέο κύμα διώξεων στους μη αρεστούς και αφετέρου βολέματος των ημετέρων.
Μετά τον παραγκωνισμό άξιων ανωτάτων αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, η Κυβέρνησή του καταφεύγει, και πάλι, στις έκτακτες κρίσεις για να συνεχίσει τα σχέδιά της. Ο αρμόδιος Υπουργός έστειλε, ήδη, προς το Συμβούλιο της Επικρατείας σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για έκτακτες κρίσεις στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας και ετοιμάζει νέο χτύπημα.
Η Νέα Δημοκρατία καταγγέλλει τις μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης και καλεί την ηγεσία της, καθώς και τον αρμόδιο Υπουργό, να σεβαστούν τα Σώματα Ασφαλείας και το ανθρώπινο δυναμικό τους».


*bloko.gr

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport