ΜΥΤΙΛΗΝΗ: Δικογραφία για "διασπορά ψευδών ειδήσεων".

Δικογραφία σε βάρος 46χρονου, για διασπορά ψευδών ειδήσεων, σχηματίσθηκε από  το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης, ο οποίος προσδιορίζεται οτι κοινοποίησε αντίγραφο ιατρικών εξετάσεων 25χρονης, ως φορέα AIDS.

Όπως καταγγέλθηκε (16/10) ο 46χρονος εξέθεσε σε δημόσια θέα αντίγραφο ιατρικού εγγράφου, που αφορούσε 25χρονη, δημιουργόντας εσφαλμένα την εντύπωση, ότι η γυναικα είναι φορέας AIDS.
image

Ο δικηγόρος Στρατής Ηλιογραμμένος με τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειας της 25χρονης δημοσιοποίησε τη γνωμάτευση -αφορά εξετάσεις του 2010- συην οποια διαπιστώνεται ότι πρόκειται για ψευδή συκοφαντική αναναπαραγωγή κακόβουλων φημών, ενώ σε δήλωσή του στην εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ ανέφερε «Η αναφερόμενη στο δημοσίευμα κυρία είναι υγιέστατη, δεν είναι φορέας του ιού HIV ούτε πάσχει από οτιδήποτε.Το έτος 2010 σε συνήθη γυναικολογική εξέταση έδειξε θετική σε HPV, που δεν έχει καμμία σχέση με AIDS, αυτή δε η ιατρική ένδειξη χρησιμοποιήθηκε για να βλάψουν την κυρία, η οποία υπ’ όψιν είναι έγγαμη. Η υπόθεση ευρίσκεται στη Δικαιοσύνη και θα λογοδοτήσει ο υπεύθυνος για παραβίαση ιατρικού απορρήτου”.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport