Μύκονος: Βίαιη επίθεση και ληστεία σε βάρος τηα συζύγου του Mr ΤΙΤΑΝ

Τρόμος στη Μύκονο με θύμα τη σύζυγο βιομηχάνου από τη διαβόητη «μαφίας των ρολογιών»

Ο Νελλος Κανελόπουλος «Mister Τιτάν» και η σύζυγός του Λη, αυτήν την περίοδο απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο νησί των ανέμων. Το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας (16/08) μπήκαν σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας στη θέση Δραφάκι (περίπου ένα χιλιόμετρο απόσταση από τη Μικρή Βενετία), για να αγοράσουν καφέ. Η Λη Κανελλοπούλου κατευθύνθηκε προς το ταμείο για να κάνει την παραγγελία της, με τον σύζυγό της να περιμένει κοντά στην είσοδο του καταστήματος. Μπροστά στα μάτια των έντρομων θαμώνων, δύο άντρες που φορούσαν προστατευτική μάσκα κατά του κορονοϊού πλησίασαν την γυναίκα και με την απειλή μαχαιριών άρπαξαν το χέρι της, με το αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ ρολόι που φορούσε. Εκείνη, παρά την ταραχή της, προσπάθησε να αντισταθεί, όμως οι αδίστακτοι κακοποιοί δεν αιφνιδιάστηκαν της τράβηξαν με μανία το ρολόι-κόσμημα από τον καρπό του χεριού της και διέφυγαν. Στην προσπάθειά τους να αρπάξουν το πολύτιμο και πανάκριβο ρολόι, τραυμάτισαν την  Λη Κανελλοπούλου, η οποία χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας του κοσμοπολίτικου νησιού, προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο γνωστός βιομήχανος επιχείρησε να ακολουθήσει τους δράστες έξω από το κατάστημα. Με δίκυκλο οπου ανέμενε συνεργός τους απομακρύνθηκαν ενώ εντοπίσθηκε εγκαταλελειμμένο .

Το κοσμικό ζευγάρι προχώρησε σε καταγγελία για το περιστατικό στο Τ.Α Μυκόνου ενω διερευνά το περιστατικό για τον εντοπισμό των δραστών, καθώς αυτόπτες μάρτυρες της βίαιης επίθεσης και ληστείας εις βάρος του ζεύγους φέρεται ότι έχουν προσφέρει σοβαρό και αξιοποιήσιμο υλικό στις Αρχές.

Τα μέλη της «μαφίας των ρολογιών» τα τελευταία τρία χρόνια στη Μύκονο έχουν έντονη ποινική δραστηριότητα Σύμφωνα με πληροφορίες από Αστυνομικές πηγές τα μέλη της, Ιταλοί, Ναπολιτάνοι, εντοπίζουν  με την απειλή βίας  πανάκριβα αξεσουάρ και τα αποσπούν από τους ιδιοκτήτες τους, Στη συνέχεια , τα μέλη της σπείρας «φυγαδεύουν» τα κλοπιμαία από το κοσμοπολίτικο νησί, με συνεργό τους ο οποίος έχει ήδη στην κατοχή του αεροπορικό εισιτήριο με την επόμενη πτήση η ναύλο για Ιταλία, μεταφέροντας τα κλοπιμαία !