Μύκονος: Συνέλαβαν το δράστη κλοπής ρολογιού μεγάλης αξίας απο εισαγωγέα

Την κλοπή ρολογιού Patek Philippe μεγάλης αξίας κατήγγειλε εισαγωγέας ρούχων, ενώ βρισκόταν στη Μύκονο

Ο εισαγωγές ρούχων με δραστηριότητα στη βόρειο Ελλάδα φέρεται να είχε στον καρπό του το πανάκριβο ρολόι του όταν το βράδυ της Πέμπτης (20/05) ενώ βρισκόταν στους Μύλους, τον προσέγγισε η παρέα των τριών ανδρών οι οποίοι μιλούσαν Γαλλικά. Όπως κατήγγειλε ένας αιφνιδιάζοντας τον, σηκωσε το χέρι και του φωνάζει «high 5» και ο εισαγωγές, ανταποκρίθηκε σε φιλικό χαιρετισμο με τον τουρίστα, ωστόσο ακαριαία, δέχθηκε επίθεση από τον δεύτερο της παρέας του, ο οποίος ορμησε και με μπουνιές στο πρόσωπο τον παροπλισε ενώ τρίτος συνεργός, απέσπασε από το χέρι του, το πανάκριβο Patek Philippe. Οι τρεις όπως ο ίδιος περιγράφει διέφυγαν τρέχοντας στα στενά στο νησί των ανέμων .
Ο εισαγωγές κατήγγειλε στη Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυκόνου την κλοπή ενώ όπως διευκρίνισε δεν ήταν ασφαλισμένο.
Οι Αστυνομικοί ύστερα από έρευνα και αξιοποίηση υλικού προχώρησαν στη σύλληψη 40χρονου αλλοδαπού με Γαλλικά έγγραφα , ο οποίος θεωρείται ότι συμμετείχε σε οργανωμενη συμμορία τής κλοπής του ακριβού ρολογιών. Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει και τους άλλους τρεις συνεργούς του .
Στην κατοχή του 40χρονου μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν το χρηματικό πόσο των €245, αεροπορικά – ακτοπλοϊκά εισιτήρια, κινητό τηλέφωνο και χειρόγραφες σημειώσεις.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο συλληφθείς τηρεί αρνητική στάση, ωστόσο παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου, του ασκήθηκε ποινική δίωξη, κρατείται και παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση.