Μύκονος: Παραδόθηκε ο 25άχρονος πορτιέρης- Σε κρίσιμη κατάσταση ο 31άχρονος Κύπριος.

Σε κωματώδη κατάσταση, παραμένει νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ του Θριάσειου Νοσοκομείου ο 31άχρονος Κύπριος, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια στο κλαμπ «Super Paradise» της Μυκόνου. Στις Αρχές παραδόθηκε ο 25άχρονος πορτιέρης ο οποίος προκάλεσε τον βαρύτατο τραυματισμό του 31άχρονου θαμώνα.

 

Ο Εισαγγελέας Σύρου έδωσε προθεσμία στον 25άχρονο να απολογηθεί την Πέμπτη (10/09) και τον άφησε ελεύθερο. Ενώ ελεύθερος με προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε και ο συγκατηγορούμενός του, ο οποίος απολογείται (09/09) ενώπιον του Ανακριτή.

Συνοδεία του δικηγόρου του, εμφανίσθηκε στις Αρχές που τον αναζητούσαν (06/09) ο 25άχρονος πορτιέρης του “Super Paradise” της Μυκόνου, ο οποίος προκάλεσε τον βαρύτατο τραυματισμό του 31άχρονου Κύπριου σε επεισόδιο με αφορμή παρεξήγηση ενώ διασκέδαζε με την παρέα και τη σύζυγό του (06/09-22.30). Σε βάρος του 25άχρονου είχε εκδοθεί ένταλμα, και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, με την ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα η οποία σχηματίσθηκε Συνοδεία του δικηγόρου του, εμφανίσθηκε στις Αρχές που τον αναζητούσαν (06/09) ο 25άχρονος πορτιέρης του “Super Paradise” της Μυκόνου, ο οποίος προκάλεσε τον βαρύτατο τραυματισμό του 31άχρονου Κύπριου σε επεισόδιο που προκλήθηκε από παρεξήγηση στο μαγαζί που διασκέδαζε με την παρέα και τη σύζυγό του. Σε βάρος του 25άχρονου είχε εκδοθεί ένταλμα, και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Σύρου, με την ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης από κοινού- στο κατηγορητήριο περιλαμβάνεται και ο ιδιοκτήτης της εταιρείας security ο οποίος παραπέμφθηκε ενώπιών του και αφέθηκε ελεύθερος-, για τον οποίο αναμένεται αργά το απόγευμα (08/09) η απόφαση του Δικαστικόυ λευτουργού, για την ποινική του μεταχείριση.

Ο Κύπριος, πατέρας ενός παιδιού, σύμφωνα με τη γνωμάτευση των θεραπόντων ιατρών στο Θριάσειο Νοσοκομείο όπου και μεταφέρθηκε από το Κέντρο Υγείας του Νησιού, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, διαγνώστηκε ότι φέρει βαρύτατες κρανιοεγκαφαλικές κακώσεις συνεπέια ξυλοδαρμού και πτώση στο έδαφος.

Ο 25άχρονος φέρεται να υποστήριξε στους Αστυνομικούς, «δεν τον χτύπησα και δεν είμαι μπράβος. Σε εταιρία σεκιούριτι δουλεύω. Δεν υπάρχει κανένα χτύπημα. Το ζήτημα είναι να γίνει καλά ο άνθρωπος». Ωστόσο, αναμένεται η ολοκλήρωση της ιατροδικαστική έκθεση, γαι τα ευρήματα, κατα τη εξέταση τραυμάτων του 31άχρονου πολυτραυματία.