Μύκονος: Οι καλλίπυγες Ιταλίδες με τα στρινγκ, “μαγνήτιζαν” τα βλέμματα και οι συνοδοί τους άδειαζαν τσάντες

Η συμμορία των καλλίπυγων Ιταλίδων, οι οποίες “μαγνήτιζαν” τα βλέμματα και οι συνεργοί τους έκλεβαν τσάντες με πιστωτικές κάρτες και τιμαλφή,  εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Μυκόνου 

Οι δύο καλλίπυγες Ιταλίδες κυκλοφορούσαν από νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (28/08) με τα αποκαλυπτικά τους μαγιό χωρίς να αφήνουν πολλά στη φαντασία, στο beach bar SantAnna της Μυκόνου. Προσέγγισαν με σαγηνευτικό ερωτικό κάλεσμα δύο νεαρούς ομοεθνείς τους, καθώς είχαν διάθεση να τους αδειάσουν τις τσέπες. Λεπτομέρεια που δε γνώριζαν και αποδείχθηκε μοιραία καθώς ακολούθησε η σύλληψη του, οι δύο νεαροί είναι Αστυνομικοί στην Ιταλία και βρίσκονταν στη για ολιγοήμερες διακοπές στη Μύκονο.

Νωρίτερα μια Αμερικανίδα τουρίστρια, είχε διαπιστώσει την «απώλεια» του Smartphone κινητού της, με την ενεργοποίηση της εφαρμογής Gps της συσκευής να δίνει στίγμα γεωεντοπισμού στην επιχείρηση της Μυκόνου.

Με ενημέρωση του προσωπικού στο SantAnna οι αναλογίες των δύο Ιταλίδων και των συνοδών τους, εντοπίσθηκαν άμεσα να περιφέρονται ανάμεσα στους πελάτες του Beach Bar, αναζητώντας τα επόμενα υποψήφια θύματά τους.

Πλήρωμα της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, συνέλαβε (28/08) τη συμμορία των “στρινγκ”  από την Ιταλία. Κατά τη σύλληψή τους, τα μέλη της συμμορίας είχαν στην κατοχή τους πέντε τσάντες τουριστών,  οι οποίες προέκυψε ότι είχαν κλαπεί από τουρίστες.

Με την αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος τους σχηματισθηκε δικογραφια και πρόκειται να παραπεμφθούν στον Εισαγγελέα,  ενώ το εύρος της δράσης τους ερευνάται .