Μύκονος: Επίθεση και ξυλοδαρμός επιχειρηματία- Είχε καταγγείλει τη μαφία ακινήτων στο νησί των ανέμων

Ξυλοδαρμό υπέστη ο Μυκονιάτης επιχειρηματίας Φλώριος Ασημομύτης μετά τις καταγγελίες του

Με σοβαρές κακώσεις μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού, ο Μυκονιάτης επιχειρηματίας Φλώριος Ασημομύτης. Όπως έχει καταγγείλει, οι δράστες τον περίμεναν έξω από την οικία του και του επιτέθηκαν καταφέροντάς του χτυπήματα με λοστούς σε όλο του το σώμα. Από την ιατρική γνωμάτευση ο επιχειρηματίας νοσηλεύεται με κάταγμα στο χέρι, τραύμα στην κνήμη και το κεφάλι ενώ έχει μώλωπες και αναμένεται να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία .

Ο ασθενής, μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο του νησιού ωστόσο κρίθηκε η μεταφορά του σε Νοσοκομείο της Αθήνας.

Από το ΑΤ Μυκόνου ενεργείται προανάκριση για την επίθεση στον επιχειρηματία. Να σημειωθεί ότι πρόσφατα ο ίδιος είχε προχωρήσει σε καταγγελίες πρός της Εισαγγελία και την Αστυνομία, για εμπλοκή θεσμικών οργάνων στη “Μαφία των αυθαιρέτων” στο νησί των ανέμων .

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι στη Μύκονο (21/09) επίθεση και ξυλοδαρμό με ληστεία είχε καταγγέλλει και ο επιχειρηματίας του νησιού, Μιχάλης Μπουγιούρης. Ο ίδιος είχε αποστείλει επιστολή στον Πρωθυπουργό και τους αρμόδιους υπουργούς για τα αυθαίρετα της Μυκόνου με ντοκουμέντα, για τη την “Μαφία των αυθαιρέτων” στο νησί.