Η “Μούργα” είχε φύγει από σπίτι στην Κόνιτσα- Την αναγνώρισε ο ιδιοκτήτης της από το βίντεο με τους φαντάρους

Το κουτάβι που δέχθηκε κακοποίηση από τους φαντάρους έξω από το Στρατόπεδο της Κόνιτσας αναγνώρισε ο ιδιοκτήτης του με τη δημοσιοποίηση του βιντεοληπτικού υλικού.

Το κουτάβι που δέχθηκε κακοποίηση από τους φαντάρους, έξω από το Στρατόπεδο της Κόνιτσας, αναγνωρίσθηκε από τον ιδιοκτήτη της, κυνηγός απο την Θεσπρωτία, ο οποίος επικοινώνησε με την Προστασία Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων.

Το 3ετών σκυλί, είχε χαθεί στη περιοχή Χιονάδες τον περασμένο  Αύγουστο. Με τη δημοσιότητα που έλαβε η υπόθεση,  ο ιδιοκτήτης του, αναγνώρισε τη “Μουργα” και ζήτησε να έρθει σε επαφή με το κακοποιημένο ζώο.

image (1)

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση της Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων

«Απίστευτη η εξέλιξη του περιστατικού με τον σκύλο στο Πληκάτι Κόνιτσας όπου κακοποιήθηκε απο φαντάρους. Ο σκύλος έχει ιδιοκτήτη.

Είναι ο κύριος Γιώργος κυνηγός απο την Θεσπρωτία, όπου επικοινώνησε μαζί μας κλαίγοντας όταν ξανά είδε την σκυλίτσα του στο βίντεο.

Είναι 3 ετών και χάθηκε στη περιοχή Χιονάδες τον Αύγουστο. Την έψαχναν μέρες, αλλά δεν βρήκαν ίχνος της. Πίστεψαν πως την έπιασαν λύκοι. Την λένε Μούργα. Ο αδερφούλης της είναι στο σπίτι του κυρίου Γιώργου.

Ο κύριος Γιώργος θα πάει στην περιοχή με εθελοντές να πάρει την Μούργα του πίσω στο σπίτι της. Η Αλεξάνδρα κόρη του κυρίου Γιώργου περιμένει πως και πως την Μούργα τους πίσω.

Τις φωτογραφίες της Μούργας μας τις έστειλε ο κύριος Γιώργος όταν ζούσε μαζί τους πριν την χάσουν».