Μοσχατο: Πληρώματα της ΔΙΑΣ συνέλαβαν τον ράπερ Madclip μετά από καταδίωξη

Στο Αστυνομικό Τμήμα Μοσχάτου οδηγήθηκε ενω σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την αυτόφωρη διαδικασία και παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα

Παραβίασε τέσσερις σηματοδότες και αρνήθηκε να σταματήσει σε σήμα Αστυνομικών της ΔΙΑΣ για έλεγχο.

Πληρώματα της ΔΙΑΣ Μοσχάτου τον καταδίωξαν και όταν τον ακινητοποίησαν διαπίστωσαν ότι πρόκειται για τον 34χρονο  Παναγιώτης “Πίτερ” Αναστασόπουλος, Ελληνοαμερικανό ράπερ/τράπερ γνωστό στη μουσική σκηνή με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο MadClip (“Money and Drugs Can’t live in poverty”).

Με τις κατηγορίες της απείθειας και επικίνδυνη οδήγηση συνελήφθη (18/02-19.00) με τον 34χρονο τραπερ σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr να προβάλει αντίσταση κατά τον εγκλωβισμό του από τους Αστυνομικούς όταν ενημερώθηκε για την κράτησή του. Κατα τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι κατά τη μετακίνησή του, ο 34χρονος δεν έφερε βεβαίωση για κατ’ εξαίρεση μετακίνηση και παράλληλα του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο €300 .

Στο Αστυνομικό Τμήμα Μοσχάτου ο τραπερ Madclip παραπέμφθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από αστυνομικές πηγές, με εντολή Εισαγγελέα, στον 34χρονο τράπερ βεβαιώθηκε σειρά παραβάσεων με υψηλά χρηματικά και διοικητικά πρόστιμα και αφέθηκε ελεύθερος.