Μοσχάτο: Χειροπέδες σε καθηγητή έπειτα από καταγγελία για παρενόχληση σε 11χρονη

Στη σύλληψη  καθηγητή Γυμνασίου προχώρησε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, ύστερα από καταγγελία 11χρονης για παρενόχληση μέσα στην τάξη του Σχολείο της στο Μοσχάτο

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 45χρονος καθηγητής του Γυμνασίου, την περασμένη Παρασκευή (23/10) φέρεται να είπε στην 11χρονη «βγάλε τη μπλούζα σου και ξάπλωσε στο θρανίο», καθώς όπως αναφέρει είχε μείνει τελευταία στην αίθουσα και μάζευε τα πράγματά της. Ο 45χρονος καθηγητής, σύμφωνα με όσα αναφέρουν αστυνομικές πηγές, προσέγγισε από πίσω την ανήλικη και την χαϊδεψε στο λαιμό και την πλάτη. Έντρομη η μαθήτρια έβαλε τις φωνές και απομακρύνθηκε τρέχοντας ενώ στο γραφείο του Διευθυντή, κατήγγειλε το περιστατικό σε βάρος της.

Οι γονείς της ανήλικης έλαβαν ενημέρωση και μετέβησαν στο Σχολικό Συγκρότημα, ενώ υπέβαλλαν καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και Αστυνομικοί συνέλαβαν τον 45χρονο καθηγητή.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο εκπαιδευτικός, έχει σε βάρος του άλλες τρεις καταγγελίες για επίμεπτες συμπεριφορές εντός της σχολικής κοινότητας.