Μοσχάτο: Αυτόχειρας 14άχρονη στη γραμμή 1 του ΗΣΑΠ

Τα αίτια που οδήγησαν τη 14άχρονη στο απονενοημένο διάβημα να ενεργήσει αυτοχειρία αναζητά η Αστυνομία

Η αναγγελία θανάτου με τον πιο ακραίο και βίαιο θάνατο, να βρεθει στις γραμμές του ΗΣΑΠ, στους γονείς της 14άχρονης, τους οδήγησε σε ψυχολογική κατάρρευση. Με ψυχολογική υποστήριξη μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Η έφηβη μαθήτρια, όπως έχει καταγραφεί η κίνησή της από τις κάμερες του ΗΣΑΠ και τις περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων, μπήκε στο Σταθμό επικυρώνοντας το εισιτήριό της, με το κινητό τηλέφωνο στα χέρια της. Εχει καταγραφεί να περιεργάζεται το κινητό της- ενδεχομένως να απέστειλε κάποιο μήνυμα, λίγο πριν βρεθεί στις γραμμές και την παρασύρει ο συρμός.

Οι ίδιες μαρτυρίες, υποστηρίζουν ότι μετά το δυστύχημα, εμφανίστηκε νεαρός σε ψυχολογική έξαρση και ζητούσε να του επιτρέψουν να περάσει την κορδέλα της ΕΛ.ΑΣ ενώ φέρεται να επαναλάμβανε τη φράση,  “μου είπε οτι βουτάει” χωρίς να είναι σε θέση να πει περισσότερα.

Αμεσα τα δρομολόγια διεκοπησαν, ενω ατο σημείο μετέβη Πυροσβεστική έξοδος με δώδεκα Πυροσβέστες και τέσσερα οχήματα, σε επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό της 14άχρονης η οποία ήταν ήδη νεκρή.

Προανάκριση σε διεύρυνση των αιτιών του δυστυχήματος ενεργεί το ΑΤ Μοσχάτου .