“Μόνο υπερηφάνεια για τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης ανδρών για τον Αστυφύλακα της ΥΑΤ”

Συγχαρητήρια επιστολή στον Αστυφύλακα της ΔΑΕΑ/ ΥΑΤ για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης ανδρών

Οπως επισημαίνει ο Κωνσταντίνος Γεωργος, Αντιπροσώπος Ε.ΑΣ.Υ.Α., «Στους αγώνες για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης ανδρών που πραγματοποιήθηκαν στις 20/06/2021 στην Κατερίνη ο άνδρας της Υπηρεσίας μας Υ.Α.Τ. και μέλος της Ε.ΑΣ.Υ.Α. Αστυφύλακας ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ Γεώργιος κατέλαβε την δεύτερη θέση και ταυτόχρονα την πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στα -90 κιλά που θα διεξαχθεί σε Γαλλία και Ιταλία.

Ο Γιώργος που είναι μέλος της Εθνικής ομάδας πάλης της χώρας μας αποτελεί παράδειγμα μάχιμου και φιλότιμου συναδέλφου. Ανταπεξέρχεται καθημερινά τόσο στην απαιτητική προετοιμασία ενός πρωταθλητή όσο και στα συνεχώς αυξανόμενα υπηρεσιακά του καθήκοντα και υποχρεώσεις στα οποία πρέπει να ανταποκριθεί ο κάθε αστυνομικός της υπηρεσίας μας.

Όλοι οι άνδρες της 522 Διμοιρίας της Υ.Α.Τ. είμαστε περήφανοι για την μέχρι τώρα πορεία σου τόσο ως αθλητής όσο και ως Ματατζής και είμαστε πεπεισμένοι ότι στο μέλλον θα μας δώσεις ακόμα μεγαλύτερες χαρές με τα κατορθώματα σου».