Μοίρες, Ηρακλείου: Με αφορμή τη γκαρσονίερα που νοίκιαζε στην εν διαστάσει σύζυγο του δράστη, τον σκότωσε

Ο δράστης είχε φραστικό επεισόδιο καθώς η εν διαστάσει σύζυγό του, νοίκιαζε γκαρσονιέρα και ο σπιτονοικοκύρης της ανέβηκε στον πρώτο όροφο, όταν άκουσε τη φασαρία και δέχθηκε φονικά πυρά

Οι κακές σχέσεις του ζευγαριού είχαν σε ακολουθία καβγάδες. Το βράδυ της Τετάρτης (15/01) ο 50άχρονος εν διαστάσει σύζυγος έφτασε στο σπίτι που ενοικίαζε, από τον 80άχρονο, κατά πληροφορίες, εμφανώς μεθυσμένος και μαινόμενος φώναζε και απειλούσε. Αναζητώντας την εν διστάσει σύζυγό του χτύπησε την ισόγεια πόρτα που είδε φως.

Την πόρτα άνοιξε ο εγγονός του 80άχρονου ο οποίος διαμένει σε μικρή γκαρσονιέρα με άλλους τρεις φίλους του και έβλεπαν ταινία. Ο δράστης ζήτησε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και ο εγγονός επικοινώνησε με τον παππού του και τον ενημέρωσε ότι τον ζητάει ένας άνδρας.

Γιος θυματος: ” θα ήμουν εγώ στη θέση του πατέρα μου”

Ο 80άχρονος με τη σύζυγό του, διαμένουν στο ισόγειο της οικοδομής, ανέβηκαν στον πρώτο όροφο, με το δράστη να πυροβολεί τον υπέργηρο άνδρα, όταν ρώτησε πόσο νοικιάζει το σπίτι στη εν διστάσει σύζυγός του, για να λάβει την απάντηση ότι δεν τον αφορά.

Ο εγγονός των ηλικιωμένων μπήκε στη γκαρσονιέρα και ενημέρωσε του φίλους του να μην βγουν από το διαμέρισμα και άκουσε τρεις πυροβολισμούς γύρισε πίσω και αντίκρισε αιμόφυρτους τούς ηλικιωμένους. Ενω ο δράστης Ήταν ακόμα στο σημείο με το όπλο ο εγγονός απομάκρυνε τη γιαγιά του στο εσωτερικό της γκαρσονιέρας κι έκλεισε την πόρτα.

Ο 80άχρονος κατέληξε στα τραύματά του, ενω πυρά έπληξαν και τη σύζυγο του θύματος όταν πλησίασε να δει τι συμβαίνει. Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Μοιρών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη σκηνή του εγκλήματος ο 51άχρονος δράστης , σύμφωνα με την κατάθεση του εγγονού και των φίλων του επέστρεψε στην πόρτα της γκαρσονιέρας και άδειασε την γεμιστήρα. Στη συνέχεια διέφυγε και αναζητείται .

Ο γιός του ζευγαριού, διατηρεί γραφείο ταξιδιών και έκδοσης εισιτηρίων στις Μοίρες, όπως τον ενημέρωσαν  ο 50άχρονος όταν έφτασε στη γειτονιά ρωτούσε για το σπίτι του, “Ευτυχώς που δε βγήκα εγώ γιατί θα “έπαιζε” εμένα….” φέρεται να σχολίασε, συγκλονισμένος .