ΜΟΔ ΘΣΝ: Με πρόσχημα καριέρα μοντέλου, ασελγούσε σε γυναίκες

Ένοχο για παραγωγή πορνογραφικού υλικού και ασέλγεια, έκρινε τον κατηγορούμενο το ΜΟΔ ΘΣΝ με ερήμην καταδίκη, καθώς διαφεύγει στο εξωτερικό.

Σε κάθειρξη 11,5 ετών και χρηματική εγγύηση #€215.0000 καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης 55άχρονο, ο οποίος εμφανιζόταν ως ιδιοκτήτης πρακτορείου μοντέλων. Υποσχόμενος καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ, έπειθε νεαρές κοπέλες και ανήλικες μαθήτριες να ποζάρουν γυμνέ στο φωτογραφικό του φακό, και ασελγούσε σε βαρος του ενώ απαθανάτιζε τις πράξεις του.

Ο 55άχρονος συνελήφθη το Δεκέμβριο του 2014 στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης ωστοσο αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, τους οποίους παραβίασε κι εκτιμάται ότι βρίσκεται στο εξωτερικό.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, ύστερα από καταγγελίες στην Αστυνομία. Όπως προέκυψε ο 55άχρονος «ψάρευε» τα νεαρές γυναίκες με υπόσχεση να τις προωθήσει στο μοντελινγκ σε εφαρμογές και κοινωνικά Δίκτυα.

Με “αβανταρ” (ανακριβές) προφίλ ανέπτυσσε επικοινωνία με τις νεαρές κοπέλες, παρουσιάζοντας τον εαυτό του να έχει υψηλές διασυνδέσεις στο χώρο της μόδας και συνεργασίες με γνωστές εταιρείες ένδυσης.

Πορνογραφικό υλικό κατασχέθηκε σε διαμέρισμα, το οποίο χρησιμοποιούσε ως στούντιο.

Ο 55άχρονος καταδικάστηκε μόνο για τρεις περιπτώσεις ανηλίκων κοριτσιών- μαθήτριες Λυκείου, όταν τελέστηκαν οι πράξεις- ενω εκτιμάται ότι τα θύματα ήταν δεκάδες, ανήλικες και ενήλικες χωρίς ωστόσο να έχουν καταγγείλει την βία σε βάρος τους.