ΜΟΔ Λαμίας: Ένσταση του συνηγόρου του Επαμεινώνδα Κορκωνέα στο αίτημα της πολιτικής αγωγής για αναβολή

Αίτημα διακοπής υπέβαλε η πολιτική αγωγή για την οικογένεια του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Ένσταση υποβάλλει ο συνήγορος του Επαμεινώνδα Κορκωνεα.

Με τη σύμφωνη γνώμη στο αίτημα διακοπής  (30/11) του συνηγορου του Επαμεινώνδα Κορκωνεα, Αλέξη  Κούγια, εκφράζοντας ωστόσο ένσταση για το αίτημα αναβολής που υπέβαλε ο Νίκος Κωσταντοπουλος ως πολιτική αγωγή της οικογένειας του Αλέξη Γρηγορόπουλου η Έδρα του ΜΟΔ Λαμίας, αποφάσισε τη διεξαγωγή της Δικης.

Στο επιχείρημα της πολιτικής Αγωγής προκειμένου να παραστεί η μητέρα του Αλεξάνδρου Γρηγορόπουλου και η αδελφή του, στο Δικαστήριο, λόγω του θανάτου του πατέρα του, η πρόταση του Εισαγγελέα είναι για ολιγοήμερη διακοπή και ενόψει της επερχόμενης 6ης Δεκεμβρίου .

 “Ο κατηγορούμενος έχει εκτίσει την ποινή του και  δεν έχει υποβάλει καμία αίτηση”, ανέφερε ο Αλέξης Κουγιας. Οπως ανεφερε ο ποινικολογος, σύμφωνα με το Νόμο Παρασκευοπουλου ο κατηγορούμενος έχει εκτίσει την ποινή του, καθώς παραμένει έγκλειστος για 8 έτη και με το μέτρο του ευεργετικού υπολογισμού για τις ημέρες εργασίας στη φυλακή που αντιστοιχούν σε 7 έτη, η ποινή που έχει εκτίσει ισοδυναμεί με 15 έτη και έχει δικαίωμα να υποβάλλει σχετικό  αίτημα από φυλάκισης.