ΜΟΔ Αθηνών: Ακούει την ποινή κάθειρξης ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος- Η πρόταση του Εισαγγελέα Έδρας επι τής ποινής

Η πρόταση του Εισαγγελέα της Έδρας και η απόφαση του ΜΟΔ Αθηνών για το Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο ο όποιος θα ακούσει την ποινή που θα του επιβληθεί για τη δολοφονία της συζύγου του Caroline Crouch και τη θανάτωση της Roxy του οικόσιτου σκύλου της οικογένειας στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά

Συνεχίζεται η δίκη για τον καθ ομολογίαν δράστη Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο, ο οποίος επί 10 και πλέον ώρες, την περασμένη Πέμπτη (12/05) παρέθετε την υπερασπιστική του εκδοχή χωρίς ωστόσο να απαντήσει στο γιατί εκδήλωσε φονικά ένστικτα το ξημέρωμα της 11ης Μαΐου 2022 στη μεζονέτα της οικογένειας στα Γλυκά Νερά.

Εντός της ημέρας και μετά την πρόταση του Εισαγγελέα Έδρας, το προεδρείο και οι ένορκοι πρόκειται να αποσυρθούν για να αποφασίσουν για την ποινική μεταχείριση του πρώην πιλότου και καθ ομολογίαν δράστη Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου.

Σύμφωνα με το νομικό του συμπαραστάτη, δε θα ζητηθούν ελαφρυντικά ανάρμοστης συμπεριφοράς του θύματος, “Ο εντολέας μου το έχει αποκλείσει, αλλά κι εγώ δεν θα το ζητούσα”, δήλωσε. Ωστοσο ο πιλότος δεδομένου της καταδικαστικής απόφασης, θα ζητηθεί ελαφρυντικό για “ψυχική οδύνη” ενώ “τα ελαφρυντικά που θα ζητήσουμε είναι ο σύννομος βίος πριν την πράξη και μόνο σε αυτό το επίπεδο, και τίποτε άλλο”. Σύμφωνα με το δικαιϊκό μας σύστημα,  στο ενδεχόμενο που αναγνωριστούν στον κατηγορούμενο ελαφρυντικά, “σπάνε” τα ισόβια.