Μήνυση σε βάρος του συνδικαλιστή της ΕΛΑΣ Φωτεινού Παγιαύλα κατέθεσε η συνδικαλίστρια του ΛΣ Κατερίνα Πλακίδα

Προσωπική αντιπαράθεση απόψεων σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ δύο συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ και του ΛΣ κατέληξε σε δικαστική αντιπαράθεση μεταξύ -άλλοτε- “άσπονδων φίλων”.

Συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ και αντιπρόσωπος της ΕΑΣΥΑ- του μεγαλύτερου πρωτοβάθμιου συνδικαλιστικού Οργάνου των Αστυνομικών- έντονα δραστήριος στα κοινωνικά δίκτυα και ακτιβιστής υπέρ κοινωνικών ομάδων και μειονοτήτων, ο Αρχιφύλακας Φωτεινός Παγιαύλας, υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών.

Συνδικαλίστρια και αντιπρόεδρος του νεοσύστατου Σωματείου Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας «Ένωσις», έντονα δραστήρια στα κοινωνικά δίκτυα με ακραίες θέσεις που έχουν σχολιαστεί και προκαλέσει αντιδράσεις, η Κατερίνα Πλακίδα, υπηρετεί στο ΛΣ.

gad

Η Λιμενικός, κατέθεσε μήνυση σε βάρος του Αστυνομικού στις 12 Δεκεμβριου 2017, καθως οπως αναφέρει σύμφωνα με πληροφορίες του Nantiareport.gr- στη μηνυτήρια αναφορά της, παρέθετε ονομαστικά σε βάρος της, σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης υβριστικά σχόλια, με αφορμή δημόσια τοποθέτησή της για το προσφυγικό καθώς και για άλλες αναρτήσεις της με σχετικό περιεχόμενο.

«Αυτή είναι η αλήθεια, Έλληνες στα σκουπίδια.. (τα περήφανα γηρατειά) και Λαθρομετανάστες με ηλιακό,δωρεάν ρεύμα και κλιματιστικό..

ΥΓ. Πονάει η ανάρτηση άλλα να έχουμε και λίγο φιλότιμο…» σχολίαζε σε παλαιότερη ανάρτησή της η Λιμενικός παραθέτοντας σχετική φωτογραφική απεικόνιση και θέτοντας εαυτό αποδέκτη έντονης κριτικής στα κοινωνικα δίκτυα.

F5-astynomikos1

Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά της Λιμενικού, στην οποία έχει συνυποβάλλει και τις επίμαχες αναρτήσεις του Αστυνομικού στα κοινωνικά δίκτυα, φέρεται να τη χαρακτηρίζει δημόσια, «Φασίστρια, ρατσίστρια, ομοφοβική και τρανσοφοβική λιμενικίνα». Παράλληλα καταγγέλλει και τα υβριστικά σχόλια των διαδικτυακών ακολούθων στα κοινωνικά δίκτυα οπου διατηρεί λογαριασμό και παραθέτει κείμενα γνώμης ο Αστυνομικός, καθώς όπως υποστηρίζει προσβάλουν δημοσίως την τιμή και την υπόληψή της και διατάραξαν την ψυχική υγεία της ενώ η ίδια, είναι μητέρα ενός ανήλικου παιδιού 6 ετών και οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί και τα σχόλια μπορούν να επηρεάσουν την ψυχολογία του.

F2-26553266_10214286572176306_955624753_n

Η υπόθεση φέρεται να έχει απασχολήσει και την Υπηρεσία Ελέγχου των ενστόλων στην οποία προσέφυγε το στέλεχος του ΛΣ καθώς τα σχόλια σε βάρος της από τον Αστυνομικό έχουν δημόσια παράθεση και τα σχόλια σε κάποιες περιπτώσεις αποτελούν προτροπή σε βάρος της ενέργειες, με απειλές της ακεραιότητας της.