Μίνα Αρναούτη: “Η δική μου αλήθεια”- Το θανατηφόρο τροχαίο, ο Παντελής Παντελίδης και η επόμενη ημέρα

Επέβαινε στο τζιπ που ανετράπη, με οδηγό τον Παντελή Παντελίδη, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα. Μετά από πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις βρίσκεται -για δεύτερη φορά -να αντιμετωπίζει τη ζωή της και παραθέτει “τη δική της αλήθεια”..

https://youtu.be/iEIQkxpz-lk

Η Μίνα Αρναούτη, 21 μήνες μετά το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, η ίδια τραυματίσθηκε βαρύτατα  ενώ ελαφρύτερα τραυματίας ανασύρθηκε η Φρόσω Κυριάκου, παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη (23/11-00.00) στον Αντώνη Σρόιτερ και την εκπομπή «Αυτοψία» (Alpha), μετά τη δικαστική εξέλιξη που θέτει την υπόθεση στο αρχείο.

Αναφέρεται στην εισαγωγή της στο Νοσοκομείο, και στην αντιπαράθεσή της με την οικογένεια του τραγουδιστή.

Σχετικά αποσπάσματα προβάλλονται από το πρωί (22/11) σε τηλεοπτικές εκπομπές.

• για το πώς βρέθηκε στο σπίτι- λέσχη πριν το θανατηφόρο δυστύχημα: «Εμένα ο Παντελής όταν μου είπε “αν θέλεις να έρθεις εκεί”, μου είπε ότι θα πάμε σε ένα σπίτι που είναι ο φίλος μου ο τάδε, να παίξουμε λίγο πόκερ, να γελάσουμε. Εγώ δε φαντάστηκα ότι μπορεί αυτό να μην είναι σπίτι. Να είναι σπίτι – λέσχη. Όταν έφτασα εκεί, διαπίστωσα ότι ήταν πολλά τα λεφτά που παίζανε. Ότι ήταν πιο επαγγελματικό», εξιστορεί για τα όσα προηγήθηκαν.

• για τη στιγμή του μοιραίου τροχαίου, θυμάται η ιδια: «πριν το ατύχημα δεν μιλάγαμε καθόλου μεταξύ μας. Ο Παντελής οδηγούσε, η Φρόσω τσέκαρε κάτι μηνύματα στο κινητό της… Κατάλαβα ότι πήγαινε για τον τοίχο! Είχα την αίσθηση ότι δεν μπορούσε να το ελέγξει. Σαν να το άφησε να φύγει! Φόρεσα τη ζώνη γιατί φοβήθηκα».

• για την πορεία της υγείας της: «Έκανα έξι χειρουργεία σε πέντε μήνες. Τα τρία ήταν την πρώτη μέρα που πήγα στο νοσοκομείο καθώς κινδύνευσε πολύ η ζωή μου»,

• αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης, για την αντιπαράθεση με την οικογένεια Παντελίδη, «..δε θεωρώ ότι έκανα άδικες επιθέσεις στην οικογένεια του Παντελή, αν έκανα επιθέσεις. Θεωρώ απλά ότι έλεγα την αλήθεια».