Μιλάνο: Προκάλεσε εμπρησμό σε λεωφορείο με μαθητές- Δράστης ο σενεγαλέζος οδηγός

Προκάλεσε εμπρησμό σε λεωφορείο με μαυητε, έξω από το Μιλάνο. Δράστης ο οδηγός με καταγωγή από τη Σενεγάλη σε διαμαρτυρία για τους θανάτους προσφύγων και λαθρομεταναστών στη Μεσόγειο.

Διέπραξε το αδιανόητο έγκλημα, ως διαμαρτυρία, για τους θανάτους προσφύγων και λαθρομεταναστών στη Μεσόγειο.

https://youtu.be/Gf50IdczUS4

“Φώναζε »Σταματήστε τους θανάτους στη θάλασσα, θα διαπράξω μακελειό»” περιέγραψε ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Μάρκο Παλμιέρι, επικαλούμενος τις δηλώσεις του σενεγαλέζικης καταγωγής οδηγού στην αστυνομία μετά τη σύλληψή του.

Το βιντεοληπτικό υλικό έχει αποτυπώσει σκληρές εικόνες.

Ολα τα παιδιά κατάφεραν να απομακρυνθούν από το φλεγόμενο όχημα, προτού επεκταθεί η φωτιά στο λεωφορείο.
Σε βίντεο που αναρτήθηκε σε ιταλικούς ενημερωτικούς ιστότοπους διακρίνεται ο οδηγός να προσκρούει με το λεωφορείο σε άλλα οχήματα στον επαρχιακό αυτοκινητόδρομο προτού στο βαρύ όχημα ξεσπάσει φωτιά. Διακρίνονται παιδιά να απομακρύνονται από το λεωφορείο ουρλιάζοντας.

Ένα από τα παιδιά δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι ο οδηγός απείλησε να τα περιλούσει με βενζίνη και να τα πυρπολήσει. Τα παιδιά ενημέρωση την αστυνομία, με τους Αστυνομικούς ν μεταβαίνουν στο σημείο και απομάκρυνε τα παιδιά  πριν συλλάβει το δράστη.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ιταλικής αστυνομίας Μάρκο Παλμιέρι σημείωσε ότι ορισμένα παιδιά διακομίστηκαν σε Νοσοκομεία για προληπτικούς λόγους, σε κατάσταση σοκ, κανείς, ωστόσο, δεν τραυματίστηκε σοβαρά.