Μετς: Εννεα συλλήψεις χουλιγκανς για την καταδρομική επίθεση σε φιλάθλους του ΠΑΟ

Εννέα συλλήψεις μεταξύ των οποιων ανήλικος Αλβανός, στα επεισόδια του Μετς.

Σοβαρά επεισόδια έξω από το κλειστό γήπεδο του Μετς μετά τη λήξη του αγώνα βόλεϊ ανάμεσα στον Παναθηναϊκός και τον Εθνικό Πειραιώς (09/12).

Χούλιγκανς επιτέθηκαν σε οπαδούς του ΠΑΟ, ένας τραυματίας μεταξύ των εμπλεκομένων στα επεισόδια ενω επτά μηχανάκια έχουν υποστεί ζημιές συνεπεία εμπρησμού.

Στο σημείο μετέβησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και δυο διμοιρίες. Ενώ προχώρησαν σε 11 προσαγωγές εκ των οποίων  μετατράπηκαν 9σε συλλήψεις .

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τους οπαδούς του Ολυμπιακού κατά την διαφυγή τους, να κατέχουν ξύλινα καδρόνια, σιδερένιους λοστούς με κατεύθυνση πάρκο της οδού Λογγίνου. Εκ των συλληφθέντων επιχείρησε να χτυπήσει με κράνος Αστυνομικό και να ρίξει στο έδαφος υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα όταν επιχείρησαν να τον δεσμεύσουν.

Συνολικά στο σημείο της συνολικής κατασχέθηκαν έξι φωτοβολίδες, τρία καδρόνια και ένα κράνος μοτοσυκλέτας, ενώ στο σημείο των συλλήψεων παρελήφθησαν ως πειστήρια τέσσερα κράνη, έναν πυροσβεστήρα, δύο πτυσσόμενους μεταλλικούς ράβδους, τρεις κουκούλες, 19 καδρόνια και ένα μαχαίρι μήκους 24 εκατοστών με λάμα 13 εκατοστών. Τα ευρήματα μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εξερεύνηση αναζήτησης αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού.