Μεθυσμένος επιτέθηκε σε Αστυνομικούς της διμοιρίας στη Χ.Τρικούπη

Ο 25άχρονος, οδηγός οχήματος υπο την επήρεια αλκοόλ, χτύπησε με μπουνιές τους Αστυνομικούς της διμοιρίας.

Οι Αστυνομικοί της στατικής διμοιρίας των ΜΑΤ στην Χαριλάου Τρικούπη (21/03- 03.45) είδαν όχημα με δύο επιβαίνοντες να προσεγγίζει με ταχύτητα τη συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Διδότου στα Εξάρχεια. Ο οδηγός διερχόμενος ΤΑΧΙ με ελιγμό απέφυγε τη σύγκρουση με το επιβατικό όχημα με τον 25άχρονο να αποφεύγει την παράσυρση των Αστυνομικών σκοπών κι επιχείρησε να διαφύγει με τους Αστυνομικούς να ακινητοποιούν το όχημα.

Ο νεαρός όπως διακριβώθηκε δεν έχει ποινικό παρελθόν, με την επιθετικότητά του να αποδίδεται στην κατανάλωση αλκοολ

Στη θεση του οδηγού ο 25άχρονος και συνοδηγός νεαρή σύνοδος του, με τον νεαρό στη θέα των Αστυνομικών να τους επιτίθεται αρχικά φραστικά με ύβρεις και στη συνέχεια γρονθοκόπησε και κατάφερε λακτισματα σε βαρος τους.

Οι Αστυνομικοί δέσμευσαν τον 25άχρονο και με δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για αντίσταση και εξύβριση οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και ελαβε προθεσμία να απολογηθεί (24/03) στον Ανακριτή.

Πριν από δύο εβδομάδες (09/03) στο ιδιο σημείο οι σκοποί της διμοιρίας των ΜΑΤ στη στατική γλίτωσαν όταν και τοτε μεθυσμένος οδηγός οχήματος, έχασε τον έλεγχο του και προσέκρουσε στη σταθμευμένη κλούβα της ΕΛ.ΑΣ

Το περιστατικό δεν δημοσιοποιήθηκε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.