Μετακινούν Αξιωματικό της ΔΥΑΤ, που ανέλαβε την ευθύνη της διμοιρίας του

Εν αναμονή των κρίσεων του Συμβουλίου Μεταθέσεων ΑΕΑ διαρροές έχουν προκαλέσει αναστάτωση στις τάξεις των υπηρετούντων στις διμοιρίες.

Σύμφωνα λοιπόν με καλά πληροφορημένες πηγές- και ρεπορτάζ του Nantiareport- ολοκληρώθηκαν οι κρίσεις του Συμβουλίου καθ αναμένεται να κοινοποιηθούν άμεσα στο Pol. Ωστόσο απόφαση που ελήφθη για μετακίνηση επικεφαλής διμοιρίας (είχε προηγηθεί η μετακίνηση Αξιωματικού ΤΑΤ) καθώς ανέλαβε την ευθύνη σε έρευνα για τα επεισοδια που ειχαν προωθηθεί με μπλοκ της ΛΑΕ και σχετικές καταγγελίες σε βαρος προσωπικού διμοιρίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης φέρεται ο επικεφαλής να μετακινείται σε Υπηρεσία της Δυτικής Αττικής, ενώ ο ίδιος βρίσκεται με αναγνωρισμένη από το προσωπικό προσφορά και μεγάλη εμπειρία σε μάχιμες υπηρεσίες της Άμεσης Δράσης, “Ζ” και στην ΥΑΤ.

Καλά γνωρίζοντες μεταφέρουν στο Nantiareport την απόφαση ως αποτέλεσμα “παρεμβάσεων” και δειχνουν συνδικαλιστικους  εκπροσώπους και ημετέρους προς “βολική” διευθέτηση, ανεξαρτήτως Υπηρεσιακών αναγκων και προσωπικών υποχρεώσεων των μετακινούμενων (και μη).

Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση μέσω του POL προκειμένου να οριστικοποιηθεί η σχετική απόφαση και να ακολουθήσουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Ωστόσο μεταξύ των σχολίων που έχουν γίνει από υπηρετούντες της ΔΥΑΤ, σχολιάζεται “Αν έχεις στοιχειώδη αίσθηση της τιμής της δικαιοσύνης και της ίσης μεταχειρισης..αν θες να ασκεις χρηστή διοίκηση..οφειλεις να σέβεσαι αυτόν που διοικεις να αναγνωρίζεις όσα έκανε και έδωσε στην κοινωνία και στο Σώμα και να τον κρίνεις σύμφωνα με αυτά και ΜΟΝΟ με αυτά..Οταν τιμωρεις κάποιον επειδή έκανε ότι είναι ταγμένος να κάνει η επειδή είδε το δίκαιο και το άδικο και το βρωντοφωναξε τότε δεν είσαι καλύτερος από αυτούς που το σώμα το οποίο <<υπηρετεις>> ήταν και θα είναι από καταβολής του απέναντι τους. Αυτούς που πρόσφεραν δημοκρατία στην κοινωνία αποτρέποντας το χάος και την αναρχια με ρίσκο ΖΩΗΣ τους τιμάς και τους σέβεσαι δεν τους καταδιωκεις ούτε τους εκδικησε.Οσοι υπηρετούν στις διμοιρίες το άδικο το ζουν μέσα από τον τρόπο που αντιμετωπιζονται από ένα κομμάτι της κοινωνίας πλέον βλέπουμε ότι η άδικια παίρνει και ένα ενδουπηρεσιακο πρόσωπο σε βάρος πρώην διοικητή ΤΑΤ”  -ΜΑΧΙΜΟΙ.