Μεταγωγή στις Φυλακές της Τρίπολης για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Με χειροπέδες και μάσκα υγειονομικής προστασίας ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Πέτρος Φιλιππίδης μετήχθη από τη ΓΑΔΑ συνοδεία Αστυνομικών στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Τρίπολης

Στον πιο άχαρο και δύσκολο ρόλο της καριέρας του, αυτόν του κατηγορούμενου κλήθηκε να υποστηρίξει πριν δύο μήνες όταν οι καταγγελίες στην Εισαγγελία τον ανέφεραν ως δράστη σε μια απόπειρα και δύο βιασμούς. Με την ολοκλήρωση της απολογίας του στην 15η τακτική Ανακρίτρια και τη σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα έλαβε φυλακιστήριο (27/07) για τις φυλακές Τρίπολης.

Μετά τη διανυκτέρευση στο κρατητήριο του Αστυνομικού Μεγάρου της Λ.Αλεξάνδρας, ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης σε μεταγωγή μεταφέρθηκε με κλούβα στο Σωφρονιστικό Κατάστημα. Εκεί θα παραμείνει σε εγκλεισμό,  ενω πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται να προαυλίζεται από κοινού με τον επίσης έγκλειστο στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Τρίπολης Δημήτρη Λιγναδη.

Η πρώτη νύχτα ωστόσο του Πέτρου Φιλιππίδη στο κρατητήριο σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr ήταν εξαιρετικά δύσκολη καθώς και ο ίδιος περίμενε διαφορετική εξέλιξη στην ποινική του μεταχείριση. Στο άκουσμα της απόφασης προφυλακισης του, κατέρρευσε καθώς έδειχνε απροετοίμαστος να δεχτεί την εξέλιξη.