Μετά το εκχιονιστικό στο Κολωνάκι και αλατιέρα στην Καλλιδρομίου

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα βρίσκονται σε εξέλιξη στην Αττική με τα χιόνια να έχουν προκαλέσει προβλήματα και στους κεντρικούς οδικούς άξονες

Η κίνηση εκχιονιστικού το πρωί της Τρίτης (16/02) στο Κολωνάκι, μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό, στα κοινωνικά δίκτυα δεν έλειψαν τα περιεκτικά σχόλια.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα η επιχειρησιακή ανταπόκριση αλατιέρας στην Καλλιδρομίου στα Εξάρχεια (17/02-00.01) ήταν ένας ακόμα.. αιφνιδιασμός, καθώς για τους μόνιμους κατοίκους η εικόνα είναι (ισως) πρωτόγνωρη.

Ωστόσο όπως επισημαίνεται από την ΕΜΥ βελτιωση παρουσιάζει ο καιρός από το απόγευμα (16/02) στη Δυτικη Αττική, και οι εξαρσεις χιονοπτωσεων έχουν σταματήσει και επικρατει ξαστεριά σε πολλές περιοχές ενω δεν αναμένεται εξέλιξη των φαινόμενων τις επόμενες ώρες. Απο σήμερα (17/02) παροδικές νεφωσεις και στην συνέχεια ηλιοφάνεια αναμένεται να εκδηλωθούν σε όλη την Αττική.
Η θερμοκρασια σε χαμηλα επιπεδα ιδιαίτερα νωρίς το πρωί της Τετάρτης (17/02) και κατά τόπους παγετός στους βορειότερους οικισμός- τα Βίλια, την Οινόη και τις Ερυθρές – ενω ο Διόνυσος από το απόγευμα της Τρίτης (16/03) κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Περαιτερω άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται από την Πέμπτη (18/02) αλλά τόσο τις  νυχτερινές όσο και τις πρωινές ώρες το κρυο θα παραμείνει κατα τόπους αισθητο.