“Μετά Χριστόν Προφήτες”!

..”Μήπως Πρόεδρε θα έπρεπε να ξεκινούσαμε αυτή την ολοήμερη ένστολη διαμαρτυρία μία ημέρα πριν από την συνεδρίαση του Συμβουλίου Μεταθέσεων του Αρχηγείου, ως μοχλό πίεσης, και να παραμέναμε στο πεζοδρόμιο μέχρι να λήξει η συνεδρίαση”;;;;

ΕΛΑΣ

Μετά Χριστόν Προφήτες ! ! !

Αυτό που βιώνει Συνδικαλιστικά τα τελευταία 24ωρα η Θεσσαλονίκη μόνο ως κακόγουστο αστείο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ! ! !

Στο Δελτίο Τύπου της Ένωσης με αριθμό Πρωτ. 84/2016 και ημερομηνία 22/09/2016 το Προεδρείο μιλάει ξεκάθαρα για ‘’Χαριστική βολή’’ εξαιτίας του χαμηλού αριθμού συναδέλφων με τους οποίους ενισχύεται η Γ.Α.Δ.Θ. στις συμπληρωματικές μεταθέσεις ενώ με στόμφο δηλώνει ότι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ούτε καν σταγόνα στον ωκεανό.

Μέχρι εδώ όλα καλά.

Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι, μετά την χαριστική βολή, το Προεδρείο καλεί τους συναδέλφους την Τετάρτη 28-09-2016 και ώρα 08.00 σε ολοήμερη ένστολη διαμαρτυρία έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης ! ! !

Στην νέα τους ανακοίνωση – κάλεσμα αναφέρουν φυσικά και άλλα προβλήματα, που όμως υπάρχουν εδώ και πάρα πολύ καιρό, αλλά όλο αυτό το χρονικό διάστημα καμία ολοήμερη ένστολη διαμαρτυρία και γενικότερα καμία δυναμική διαμαρτυρία δεν εξαγγέλθηκε και δεν πραγματοποιήθηκε.

Μήπως Πρόεδρε θα έπρεπε να ξεκινούσαμε αυτή την ολοήμερη ένστολη διαμαρτυρία μία ημέρα πριν από την συνεδρίαση του Συμβουλίου Μεταθέσεων του Αρχηγείου, ως μοχλό πίεσης, και να παραμέναμε στο πεζοδρόμιο μέχρι να λήξει η συνεδρίαση;;;;

Μήπως έτσι, αντί για είκοσι (20) μόνο θέσεις θα πετυχαίναμε πολλαπλάσια οφέλη;;;;

Γιατί τώρα;;;

Που αποσκοπεί αυτή η κίνηση κατόπιν εορτής ή καλύτερα κατόπιν ΧΑΡΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΛΗΣ;;;;

Σε κάθε περίπτωση, θα είμαι και εγώ εκεί, μαζί σας στον αγώνα…….

_________

*ΔΑΓΚΛΗΣ Δημήτριος – Διατελέσας Πρόεδρος Ε.Α.Υ.Θ. 2009-2012, Μέλος Ε.Κ.Α.