Μεσσηνία: Ένοπλη ληστεία με πυρά εκφοβισμού σε τραπεζικό υποκατάστημα- Ενημερώθηκε η ΔΑΕΕΒ

Οι δράστες διέφυγαν με περίπου 200.000 ευρώ από τράπεζα στη Μεσσηνία, ενώ πυροβόλησαν με Kalashnikov στον αέρα για εκφοβισμό.

Στο μικοσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής η ένοπλη ληστεία σε τράπεζα “Πειραιώα” (02/12-08.50) στη Χώρα Μεσσηνίας με το ύψος του ποσού που αφαίρεσαν να ανέρχεται στις περίπου 200.000ευρώ.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, τέσσερα άτομα στάθεμευσαν όχημα έξω από το υποκατάστημα της τράπεζας. Ένας εκ των συνεργών παρέμεινε εντός του οχήματος, ενας ακόμα σε ρόλο τσιλιαδόρου παρέμεινε εξωτερικά του υποκαταστήματος και δυο συνεργοί τους εισέβαλαν στο υποκατάστημα με τα πολεμικά τυφέκια που έφεραν απείλησαν και ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους.

Με την απειλή των Kalashnikov εξανάγκασαν το Διευθυντήτου υποκαταστήματος να τους οδηγήσει στο χώρο που στεγάζεται το χρηματοκιβώτιο από το οποίο αφαίρεσαν χρηματικό ποσό το οποίο αποδίδεται στις περίπου 200.000 ευρώ. Κατά τη διαφυγή τους οι δύο ένοπλοι, πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό, ώστε να μην επιτρέψουν περιθώριο αντίδρασης στους παρεβρισκόμενους.

Οι δράστες της ληστείας αποχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται.