Μεσσήνη: «Με είχε φεσώσει, θόλωσα», υποστηρίζει ο δράστης της επίθεσης με καυστικό υγρό στην πρώην σύζυγό του

Ενόψει της παραπομπής του στον Εισαγγελέα ο 50χρονος ως καθ΄ ομολογίαν δράστης της επίθεσης με χημικό υγρό στην πρώην σύζυγό του, η 49χρονη, νοσηλεύεται στο ΓΝ Καλαμάτας ενώ κινδυνεύει να χάσει το μάτι της

«Με είχε φεσώσει, θόλωσα», φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια στους αστυνομικούς του 50χρονου καθ΄ομολογίαν δράστης της επίθεσης με ακουαφόρτε στην πρώην σύζυγό του. Το ζευγάρι χώρισαν το 2015 ενώ είχαν αποκτήσει τέσσερα παιδιά με την 49χρονη να είχε άλλα δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο. Οι δυο τους  είχαν προστριβές, κυρίως για τη διατροφή.

Η 49χρονη πριν λίγους μήνες είχε ζητήσει στον 50χρονο να επιστρέψει στο σπίτι καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και δεν είχε στέγη για τα παιδιά της, όπως και έγινε, με τις σχέσεις τους να είναι τυπικές.

Ο 50χρονος, ο οποίος έχει ομολογήσει την πράξη του και αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα το απόγευμα της Πέμπτης. Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι οι λόγοι που τον έκαναν να επιτεθεί με καυστικό υγρό στην πρώην σύζυγό του ήταν καθαρά οικονομικοί. «Με είχε φεσώσει, χρωστούσε παντού. Θόλωσα και το έκανα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Η 49χρονη μητέρα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται με σοβαρό έγκαυμα στο μάτι ενώ κινδυνεύει να το χάσει.

Ο 50χρονος σε μια προσπάθεια να παραπλανήσει τους αστυνομικούς και με πρόθεση να στρέψει τις έρευνες προς άλλες κατευθύνσεις, επισκέφτηκε την πρώην σύζυγό του στο Νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο η 49χρονη να δέχεται το επισκεπτήριό του. Λίγη ώρα αργότερα, ο 50χρονος προσήχθη και συνελήφθη ως ο ύποπτος δράστης της επίθεσης, πράξη την οποία ομολόγησε.