Μεσαρά: Με πρόφαση την προσφορά εργασίας από Πακιστανούς γυναίκα από τη Ρουμανία κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της

Τρεις άνδρες από το Πακισταν συνελήφθησαν και αναγνωρίστηκαν για ενέδρα και ομαδικό βιασμό γυνάικας από τη Ρουμανία

Σύμφωνα με την καταγγελία 47άχρονης γυναίκας από την Ρουμανία, άνδρας από το Πακιστάν την κάλεσε με πρόφαση προσφορά εργασίας σε θερμοκήπιο στις Μοίρες , και από κοινού με έναν ακόμα ομοεθνή του τη βίασαν, με τη γυναίκα να διαφεύγει ενώ ένας τρίτος ομοεθνής τους βρισκόταν στο χώρο .

Η 47άχρονη γυναίκα από τη Ρουμανία, διαμένει στο Ηράκλειο, και όπως ανέφερε στην καταγγελία της στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με ένα τον Πακιστανό ο οποίος την κάλεσε για να την προσφέρει εργασία και ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή του. Ωστόσο, ισχυρίζεται ότι ενώ με πρόφαση να της υποδείξει το θερμοκήπιο, εμφανίστηκαν οι άλλοι δύο Πακιστανοί και αφού την χτύπησαν, τη βίασαν .
Η γυναίκα αργά τα μεσάνυχτα ζήτησε βοήθεια από  σπίτι στα Καπαριανά . Οι ένοικοι της οικίας μόλις αντιλήφθηκαν τα όσα είχαν προηγηθεί κάλεσαν την Αστυνομία και πλήρωμα περιπολικού παρέλαβε τη γυναίκα η οποία υπέδειξε τους δράστες με τους Αστυνομικούς να προχωρούν στη σύλληψη τους. Οι Πακιστανοί παραπέμφθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα, ενώ η γυναίκα θα εξεταστεί από ιατροδικαστή.